Szerintetek ezen lenne okom picit megsértődni?
Jó a kapcsolatom az anyósomékkal, mindig kijöttem velük, bár anyósomnak néha vannak furcsa dolgai vagy mondatai, de általában nem tulajdonítok ezeknek nagy jelentőséget.
Viszont múltkor mondott valamit...
Az utóbbi pár évben híztam pár kg-ot. Viszont előtte elég sovány voltam.
Most 170 cm magas és 58 kg vagyok.
Azt mondta nekem, hogy nem bántásból mondja, de most még csinos vagyok és jól nézek ki, de ne hízzak ennél többet, mert hogy majd szülni fogok 1x akkor amúgy is szaladhat fel pár kg.
Hozzá kell tenni most is vékony vagyok, vagyis normálisan nézek ki. Férjem imádja, hogy màr nem vagyok olyan sovány. Anyósomtól ez olyan furán jött le, a saját anyám nem mond ilyeneket. Ha 70 kg lennék megérteném, hogy ezt mondja...
Mit gondoltok?
Picit rosszul esett... Úgy gondolom nincs mit szégyelnem, ráadásul arányosan híztam, mindenhova ment.
Szerintem ne foglakozz vele!
Nem azért mondom, de lehet, hogy irigyel?
Reális a súlyod...
Szerintem hízni nem sokat fogsz, de egyél most is annyit, hogy jól lakj!
Köszi, pedig ő is vékony... Kb 160 cm és 58-59 kg.
Szerintem a lényeg, hogy így jól érzem magam és a férjemnek is még jobban tetszem azóta, mióta van rajtam pár kg-mal több :))
Hát 7 év alatt jött fel 8 kg.
De mikor otthon laktam stresszes életem volt, amióta a férjemet ismerem és boldog vagyok azóta jött fel ez a pár kg. De az 58 is már stagnál egy jó ideje, van amikor nem is vacsizom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!