Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Jogosan haragszik a férjem,...

Jogosan haragszik a férjem, hogy én nem készítettem az ő anyjának is ajándékot anyák napjára? :o

Figyelt kérdés

Anyumnak mindig keszítek valami személyes ajit anyák napjára.

Tegnap keszült el, mutattam a férjemnek, és annyit böffentett rá, hogy és az én anyám?

Hát, mondom gondolom majd neki te intézed az anyáknapi ajit, mégis a te anyád...

De nem jól gondoltam, szerinte, mivel tudom hogy neki ilyen "szarokhoz" se kedve, se türelme, illett volna az ő anyjának is csinálnom valamit...

2016. ápr. 30. 09:11
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
6%

A férjem pedig nagyon is kreatív, nagyon jó ötletei vannak.. Ha nem így lenne, akkor szar lenne a munkájában. (Kiemelkedő a munkájában, kapkodnak utána a munkáltatók.)

De ha egyszer nem érdekli az ajándékozás, akkor nem is kreatív benne. Miért? Mert nem érdekli.

Ne legyél annyira korlátolt és akkor talán megérted.

2016. ápr. 30. 10:51
 22/42 anonim ***** válasza:
80%
Jólvan 76%-os elég lesz már, mindenki nagyon unja a kisbaba férjedet. Csak megkérdeztem nem tartod-e cikinek, hogy ennyire életképtelen, de ezekszerint nem. Sok boldogságot vele, pelenkázd rendszeresen nehogy bekakiljon mert elfelejtett kimenni a wc-re is!
2016. ápr. 30. 11:01
 23/42 anonim ***** válasza:
85%
Ez tényleg gáz, ha egy felnőtt férfi ennyire életképtelen. Nyilván nem jogos, hogy a kérdező férje haragszik.
2016. ápr. 30. 11:06
 24/42 anonim ***** válasza:
20%
Ez a stílus és semmitmondó válasz igazán érett, felnőtt viselkedésre vall. A férjemet lehet, hogy nem érdekli minden, ami szerinted vagy épp szerintem fontos, de legalább az érdekelte, hogy ne egy gyereket vegyen feleségül. ;)
2016. ápr. 30. 11:09
 25/42 anonim ***** válasza:
89%

Nem emlékszik, mert nem akar.

Vagy nem emlékszik semmire, ez esetben neurológia, vagy csak arra emlékszik, amire akar. Focimeccsek időpontja, megvenni magának, ami kell... szimpla lustaság és nemtörődömség.

Csak sok "Anyuka" úgy érzi rá vetít rossz fényt, ha babucika nem vesz semmit. Kéne hagyni, hogy felnőtt módra viselkedjenek.

2016. ápr. 30. 11:23
 26/42 anonim ***** válasza:
83%
Nem jogos, mindenki a saját anyjának vigyen ajándékot.
2016. ápr. 30. 11:55
 27/42 anonim ***** válasza:
13%

Egyedül vagyok a véleményemmel, de én azt láttam a szüleimtől, hogy anyám is mindig adott anyósának és apám is köszöntötte. Akárhogy is, de egy család lettetek és ehhez hozzátartoznak a szülők is. Nekem nincs anyósom, de ha lenne én megtettem volna a férjem kedvéért, főként, ha ő tényleg nem tud ilyesmiről gondoskodni, de láthatóan a szándék megvan.

Ha gyerekeitek lesznek, és még kicsik, akkor is készítesz ajándékot mindkét nagymamának, hisz ez az ő napjuk is. Szóval szerintem gondolhattál volna anyósra is.

2016. ápr. 30. 12:41
 28/42 anonim ***** válasza:
21%

akik képtelenek venni a saját anyjuknak egy csokor virágot

Ha én megyek vásárolni, veszek a sajátomnak is, mi értelme van, hogy a férjem is mászkáljon egy kört? Kinek fáj az, ha egy házaspár egyik fele vásárol? A tejet is úgy veszed, hogy azt nem te iszod, csak ő, akkor azt vegye meg, te rendezed a tarhonyát meg a húst?

2016. ápr. 30. 12:55
 29/42 anonim ***** válasza:
89%

"Ha én megyek vásárolni, veszek a sajátomnak is, mi értelme van, hogy a férjem is mászkáljon egy kört? Kinek fáj az, ha egy házaspár egyik fele vásárol? A tejet is úgy veszed, hogy azt nem te iszod, csak ő, akkor azt vegye meg, te rendezed a tarhonyát meg a húst?"

Nem erről volt szó, hanem azokról a férjekről, akiknek ha nem szólna a feleség, el is felejtenék.

Ha megkér a férjem, hogy bevásárláskor vegyek az ő édesanyjának, semmi probléma. De ha nem szólt (és honnan tudjam én, hogy pont virágot, és nem bonbont, egy üveg bort, egy masszázsutalványt vagy mi a nyavalyát akar venni?), akkor utólag ne förmedjen már rá az emberre, hogy MÉNEMVETTÉ'??!. Van szája, nyissa ki. Ha meg elfeledkezik a saját édesanyjáról, szégyellje magát és ne másra kenje.

2016. ápr. 30. 13:09
 30/42 anonim ***** válasza:
83%
Venni és készíteni valamit tök más. Nekem nem lenne pofám olyan cuccot adni akárkinek, amivel valaki más foglalkozott, én meg csak vakartam a tökömet.
2016. ápr. 30. 13:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!