Mi lenne a megoldás, félek, hogy a stressztől elapad a tejem?
Igen, a férjeddel van a gond, nem a banyával, hisz vele nem élsz együtt.
Állj a sarkadra (esetleg a férjedére, esetleg a tökeire, már bocs), és oszd ki okos apukát, gondolkodjon már el azon, hogy kivel él együtt, ki a gyereke anyja és kinek a pártját kell fognia. Egy idióta.
És minél előbb tedd meg, mert majd jön a hozzátáplálás, a kúszás-mászás, járás, beszéd, bölcsi/ovi... Egyre rosszabb lesz!
Nagypapát meg hívd át magatokhoz.
Sok sikert!!!
Én megmondanám a nőnek is, meg a páromnak is, hogy mégis ki a franc ő a gyereknek?? Senkije.
Egy sz.a.r.o.s ápolónő (nem az ápolónőkről írom általában csak ez a nő) ne akarjon már csecsemőgondozó, védőnő, meg gyerekorvos lenni egyszerre..
Amúgy mond meg a kedves fèrjednek, hogy boraxot mar szajpeneszre se ajanlott kenegetni, nem hogy tunetmentesen...
Tudsz a kutacsáról is, de simogatni lehet, nem pókhálóból van. Ennyire nem bízik meg benned, tönkre akarja vágni ami köztetek van?
Miért utal ennyire ez a nő? Miert kedveli ennyire a parod?
Amugy nalunk nem ilyen durva a helyzet, de senkivel soha nem volt problemam aki verszerinti hozzatartozoja a ferjemnek, egyedul nekem is aposom felesegevel van tele a tokom. Mostohaanyosnak se neveznem, mert felnott volt a ferjem, mikor kepbe jott.
Hala az egnek, ferjem nem fogad el tole semmit, de szereti az apjat.
Nekem meg az apjaval is kezd neha hocipom tele lenni, hogy turi hogy mar senki nincs a kozelukben, a felesege kiallhatatlan hozzaallasa miatt, amivel szerinte semmi problema sincs...
Jol meg van az ilyenekrol a velemenyem. Bejott a csaladba, ki akarja turni az osszes not.. Remelem a ferjed osszeszedi nagat...
Nem engednem a nonek, hogy hozzanyuljon a gyerekemhez.. csak ne vizsgalgassa, nem kerte ra senki!!!
Fúú hát ez engem is felidegesített. A pároddal van gond szerintem is. Mivel több neki a mostoha mint a mások által dicsért gyermekorvosotok. Én nem tudom, de a helyedben már elküldtem volna melegebb éghajlatra a páromat, ha megkérdőjelezi az anyaságomat.Mondd meg neki, hogy megbeszéled a dolgokat a védőnővel meg a gyerekorvossal, bízol bennük és magadban, úgyhogy bízza már rád! A mostohát meg tedd helyre, értékeled a szakmai tudását, de majd ha kell kérsz tanácsot..
A koszmóra még tipp: miután beolajoztad és felpuhult a sapi alatt, olyan kis göbös végű babafésűvel finoman kapargáld át a kis fejét (én most a 3. babámnál a nagylányom pónifésűjét használtam, olyan kör alakú feje van és sűrű foga). Ha nagyon durva - nálunk az volt - akkor én kézzel is kapirgáltam.
6-os vagyok, de mi "lilát" kaptunk rá. Az a pyoctanin vagy mi. Ha meg nem csecsemős, akkor főleg azt gondolom amit fent írtam.
Mutass a férjednek cikkeket, mondd meg hogy aki nem erre van szakosodva, olyan mint egy utcáról behívott idegen.
Még mindig a 6-os vagyok. Bocsi.
Nem fog elapadni a tejed, a megoldás az, hogy nem engeded hozzányúlni a gyerekhez hogy vizsgalgassa, meg probalod kerulni. Ferjednek is beolvashatsz.
Én szétidegeskedtem magam pár hónapig, de 2 évig szoptattam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!