Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mi ütött belé hirtelen?

Mi ütött belé hirtelen?

Figyelt kérdés

Nem is tudom, hogy jó helyen van-e egyáltalán ez a kérdés, de ez a téma áll a legközelebb a valósághoz.

A feleségemmel decemberben házasodtunk össze. Ő még egyetemre jár, nagyon okos, önálló, határozott nő és igazán szeretem. A családjával is jóban vagyok. Franciaországból származnak (a feleségem félig magyar, félig francia) és a nagyszülei is ott élnek. Nagyon haladó szellemiségű, viszonylag fiatal nagyszülei vannak (a nagyapja 58, a nagyanyja 57 éves csak), akik imádják az unokáikat és a feleségemet is egy ideig ők nevelték.

Jó a viszonyunk összességében. Úgy érzem, elfogadtak. A nagybátyjaival is jól kijövök. Azonban egy hete voltunk "otthon" náluk, amikor a nagyapja félrehívott az udvaron és a maga finom (nem irónia, tényleg kifogástalan úriember mindig) modorában közölte, hogyha megcsalom, vagy megbántom az unokáját, azonnal kirúg és a híd alá juttat engem (a kiadója egyik magyar kirendeltségénél dolgozom).

Nem szóltam a feleségemnek erről, nem akarom idegesíteni. Azt hozzá kell tennem, hogy a nagyapja egyik veje, aki évekig csalta a feleségét, hasonlóan járt néhány hónapja.

Ezt minek vegyem? Megfenyegetett, vagy csak túlságosan félti az unokáját?

2016. ápr. 24. 12:54
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

*

Ja, és nem kell elhinni a nőknek amikor azt állítják, hogy "csak a férfiak lépnek félre"!!

2016. ápr. 25. 10:18
 12/13 anonim ***** válasza:

Biztos benne volt abban a fenyegetésben, hogy a vejéről nemrég ez derült ki.

Szerintem mondd el a feleségednek. Hátha nevetve meséli el, hogy az öregúrnak vannak faksznijai, ez is csak az egyik ezek közül. Lehet, hogy ő jobban fennakad rajta, mint te és fölhívja a nagypapát, hogy ne avatkozzon bele a családi életetekbe.

Azért valami meghökkentett: nemcsak akkor rúgat ki, ha megcsalod, hanem akkor is, ha megbántod a feleségedet... Na most ez mit jelent? Ha összevesztek valamin és a feleséged megbántva érzi magát és ez visszajut a nagypapához, akkor máris intézkedik? Lehet, hogy a feleséged csak szimplán hisztizett, vagy nehéz napjai voltak, pár nap alatt lehiggad és kibékültök, de a nagypapa már intézkedik? Akár utólag is, ha tudomást szerez ilyenről?

Egyébként miért kerülnél a híd alá attól, hogy elveszíted az állásodat? Rengeteg emberrel történik ez meg ma Magyarországon, és azért legtöbben nem a híd alá kerülnek. Szerintem nagypapa eléggé el van tájolódva és azt képzeli, ő fújja a passzátszelet!

2016. ápr. 25. 10:25
 13/13 omba ***** válasza:
39%

Nem nagyon értem, mit nem értesz?

Elfogadnak, OK, de hát a feleséged a fontosabb nekik.

Én nem mondtam ilyen a nagylányok egyik volt pasijának se, de hát ez benne van az emberben.

Tis szeretitek egymást, boldogságban éltek, ahogy írod, tehát a dolognak semmi jelentősége nincs.

Ne rágódj rajta!

2016. ápr. 28. 17:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!