Apósom a hálónk ajtaját (ami direkt be volt zárva, mert
pihenni szerettem volna) egy koppintás után rögtön rám
nyitja?
Figyelt kérdés
Nagyon kellemetlen volt a szitu, mert éppenséggel öltözhettem is volna. Szerintetek is bunkóság, vagy belefér? Hogyan lehet ezt finoman jelezni, hogy ne bántsam meg?
Vihar a biliben. Komolyan ez a legnagyobb problémád, amit itt kell országvilággal megvitatni? Amíg itt hisztizel, apóssal már ezerszer megbeszélhetted volna, hogy legközelebb várja meg, amíg ajtót nyitsz.
2016. ápr. 14. 16:35
12/20 anonim válasza:
Ja, és ha öltözöl, vagy olyat csinálsz, hogy kellemetlen lenne, ha rád nyitja az ajtót, hát zárd kulcsra. Tényleg nem térek magamhoz, milyen rohadt nagyszabású problémái vannak egyeseknek, amit megosztanak a világgal.
2016. ápr. 14. 16:36
13/20 anonim válasza:
Nyugodtan közöld vele hogy ez nálatok nem szokás. De ha nem mered akkor remélhetőleg a párod közli vele. Én biztosan megtenném, mert ez tényleg bunkó dolog.
2016. ápr. 14. 16:58
14/20 anonim válasza:
Nálam evidens a kopogás, ha csuka van az ajtó. Nem bezárva, csak becsukva, mert annak általában oka van. Igen, a kérdező akár épp öltözhetett is. Sajnos én jártam így, mikor a férjem szüleinél laktam, apósom benyitott abba a szobába ahol voltam és épp egy szál p..nában. És még be sem csukta rögtön, hanem megbámult. Ha nálam vannak vendégek, mint pl. a bátyám a feleségével, én is bekopogok a SAJÁT SZOBÁMBA, mert ki tudja épp mit csinálnak. A vendégeim és érezzék jól magukat.
Ha meg én vagyok a vendég, ugyanaz a szitu, megvárom míg azt mondják szabad. Szűk családi körben nálunk az is belefér, hogy kopogás mellett megkérdezzük: Be szabad menni? Max kiszól, hogy most nem alkalmas.
2016. ápr. 14. 17:02
15/20 anonim válasza:
Miért kell lenullázni? Teljesen igazam van. Nem itt kéne nyávogni, hanem apóssal megbeszélni a dolgot. "Hogyan lehet ezt finoman jelezni, hogy ne bántsam meg?" Ez volt a kérdés. Hát, úgy, hogy megmondja neki, mi a helyzet, és megkéri, hogy máskor ne nyisson be. Nem lesz ebből családi dráma. Vagy ti mi a fenét csinálnátok?
Ez most komolyan akkora nagy probléma, amit egy felnőtt ember egyedül nem képes kezelni, itt kell vitázni róla?
2016. ápr. 14. 17:04
16/20 omba válasza:
Nálam nem férne bele, szóval bunkóság.
Hogy mit tegyél?
Egyszerűbb volna neki megmondani, hogy várjon már valami válaszra, vagy pár másodpercet.
És mit keres más emberek hálószobájában?
2016. ápr. 14. 17:07
17/20 anonim válasza:
Szerintem apósod frankón ráállt a témára hogy megcsinál téged.
2016. ápr. 14. 17:11
18/20 anonim válasza:
Mi szinte minden hétvégén a volt apósoméknál aludtunk és ő kopogás nélkül jött be állandóan!! Töbször szóltam akkor a férjemnek hogy beszéljen már az apjával higy oké hogy az ő házuk de kopogjon már! Persze általában reggel volt ez mikor az ember ugye felöltözik! Szerencsére egyszer sem látott semmit de idegesített! Szóltam volt anyósnak is ő beszélt vele! Utána kopogot már de azzal a lendülettel be is jött! Nem volt sok értelne annak hogy szólt neki!
2016. ápr. 14. 18:19
19/20 anonim válasza:
Utolsó válaszoló: te is miért üzengetsz egy családtagnak. Egyszer a férjeddel, egyszer az anyóssal. Miért nem lehet szépen azzal beszélni, akivel bajod van. Sokkal hatásosabb, mintha mással üzensz, az életben nem fog rájönni, mi a bajod.
2016. ápr. 14. 19:43
20/20 anonim válasza:
Ezen az oldalon talalsz magadnak kinyomtathato kis tablat amit fel tudsz akasztani a kilincsre: [link]
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!