Féltékeny vagyok az anyósomra! Es nem tudom legyűrni ezt az érzést. Ti éreztetek már így?
Figyelt kérdés
Kisfiam 2.5 hónapos és egyszerűen nem tudom elviselni ha anyósom gügyög neki vagy felveszi! Azért érdekes mert ezt az érzést csak vele kapcsolatban érzem. Nem indúlt túl rózsásan a kettönk közti kapcsolat talán ez az oka. Nagyon öntörvényű akaratos nő és semmit nem lehet megmagyarázni neki. Tudom hogy butaság de mégis féltékeny vagyok arra is hogyha pl a fiam rámosolyog.Ez most lehet betegesen hangzik de attol félek hogy öt jobban fogja szeretni mint engem😐. Első baba egyébként. Remélem hamar elmúlik ez az érzés.2016. márc. 17. 16:02
11/11 anonim válasza:
A 9- esnek: hormonok ide, hormonok oda, az anyósod hulye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!