Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyós probléma, mit tegyek?

Anyós probléma, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Anyósékkal együtt lakunk( kényszerhelyzet) de külön főzök magunkra ő szintén külön.Vettünk múltkor több csirkemellett lefagyasztottam,most elő vettem,h csinálok belőle szaftos husit,a megmaradt rizshez.párom is inkább ieneket szeret,erre megyek ki enni és nekem állít hogy ugye nem szotét vagy affélét csinálsz belőle mert az pazlás,csirkemellet rántani kell.Tudni kell róla h ő disznóhusiból csak gulyást csinál,meg néha vadast de tele van mócsinggal,csibe meg csak rántva vagy paprikás csibe.Rántani nemakarom,mert tegnap volt rántott husi,meg olyan kaja kell ami max 1 óra alatt kész és marad holnapra mert időm nem lesz főzni.Szetintetek is neki van igaza h csak rántva jó,meg hogy inkább tegyem vissza fagyasztóba ugyhogy már félig kiolvadt,h megmaradjon húsvétra.Mobdtam neki h addigra veszek.Minek szól bele ha nem ő vette?
2016. márc. 14. 12:59
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
79%
Ha külön főztök,gondolom külön is vásároltok.Nehogymárő mondja meg,mit csinálj abból amit te veszel.Szólj neki udvariasan,ha nem használ legyél eléggé határozott.Vagy kérdezd meg azt szeretne enni de nincs húsaotthon? Tuti lekopik.
2016. márc. 14. 19:29
 12/13 anonim ***** válasza:
72%
Ez most komoly? Leellenőrzi, hogy mit csináltál a csirkemellel? Csináld meg úgy, ahogy te akarod, ti vettétek, nem?
2016. márc. 14. 22:26
 13/13 omba ***** válasza:
84%

A félig felolvadt húst ne fagyaszd vissza!

Ha külön főztök, akkor neki ehhez nincs köze.

Disznóhúsból nem készül vadas.

2016. márc. 14. 22:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!