Párom az anyjával beszl meg mindent, vagyis előbb, mint velem! Többet is beszélget vele, mint velem! Nektek nem esne ez rossul?
Párommal anyósnál lakunk(sajnos!),a párom miután hazaér a munkból,itthon folytatja a munkát a műhelyben.Miután onnan feljön,este 10-11kor,az anyjához ül be beszélgetni 1 órát is akár!
Anyós földszinten,mi emeleten.Nemhogy sietne fel hozzám és a kisfiunkhoz...Jó lenne a páromnak ezt megemlíteni.de nem tudom jó ötlet-?
Tanácsok?
Kedves Goldmund73!
Igen sajnos,keveset foglalkozik a gyerkőccel(2 éves),a kisfiunk egédz nap azt várja hogy mikor jön haza az apja...de amikor hazaér csak 10 perce van,mert megy a muűhelybe...Ezen az se válzoztatna,ha visszamegyek dolgozni,mert a műhelyben akkor se venné kevesebbre a melót...
És még az is ott van,hogy bármit kitalálok hármunknak közös programot,az anyját is hívná 😠
Én se értem... reggel elmegy dolgozni és éjfélkor megy csak haza? :o minden nap? :o
Nagyon durva, de nem tudom elképzelni, hogy ez korábban, pl a gyerek előtt, másképp volt...
14# véletlenül elküldtem.
Szóval mindenképp beszélned kell a férjeddel, mert ez abnormális szerintem, hoy semmi ideje nincs rátok, és minden nap az anyjánál kotlik.
Ha nem vevö a mondandódra össze kell pakolni, ès lelépni a te szüleidhez pl. gyerekestől, aztán hátha feltűnik neki, hogy nem vagytok ott :(
Hasonló korú az én kisfiam is. Nagyon sajnálom kisfiadat, mert tudom, micsoda öröm az én fiamnak is, ha foglalkozom vele. Ha pl. együtt csinálunk valamit és foghatja a szerszámot (amikor letenném a kezemből), viheti az üres vödröt, vagy csak nézheti, ahogyan behajtok egy csavart. Olyan megható, ahogyan segíteni próbál egy ilyen lelkes csöppség és vágyik az apja (a nagy és erős példakép) elismerésére. Óriási hiba, ha ezt az életkort elvesztegeti a férjed. Aztán 10-15 év múlva nem érti, miért néz keresztül rajta a kamasz fia.
Írtad, hogy ha hármasban szeretnél programot, mindig hozná az anyját. MIÉRT???? Miért nem érti meg, hogy ti vagytok egy család?
Akkor gondolom arra se nyitott, hogy ti kettesben (te és férjed) csináljatok programokat. Ha erre sem, akkor elég következetesen teszi tönkre a házasságotokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!