Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Az anyósom nem ért a szóból?

Az anyósom nem ért a szóból?

Figyelt kérdés

6 éve vagyok együtt a párommal, azóta az anyósomnak nem volt egyetlen jó szava sem hozzám. Az a tipikus, bunkó képmutató, akit a hátam közepére sem kívánok.

Amikor bejött a kórházba, megnézni az unokáját, megjegyezte, hogy reméli, nem rám fog hasonlítani. Mindig piszkál, hogy túl sovány vagyok (könyörgöm... 160 centihez hány kiló legyek???), meg főzni sem tudok, rosszul nevelem a kislányunkat stb. Ezt még lenyeltem, megmondtam, akkor jöjjön, amikor a férjem itthon van. Ő majd megregulázza. Más időpontban be sem engedem.

A pontot az i-re tegnapelött tette fel, amikor az apukám temetésén patáliát rendezett és elkezdte fennhangon szapulni apát. Hogy mekkora bunkó volt, meg buzeráns (apukám biszexuális volt... Ezt el is fogadta a családom már), munkamániás és idióta.

Itt betelt a pohár. Közöltem vele, hogy nem szoktam soha, még egy állatot sem megütni, de vele kivételt teszek, hogyha nem tűnik el. Morogva távozott.

Ma délelött felhívott, hogy holnap délután jönne látogatóba a kislányhoz. Tudattam vele, hogy abba a házba nem fog belépni, amit az apukámtól kaptunk (évekig itt élt a párjával... boldogok voltak... ez a hely számomra a családi békét és harmoniát jelenti). Csak nevetett és azt mondta, hogy akkor holnapra süt süteményt is, azzal lerakta a telefont.

Mit tegyek? Félek, hogyha beszól mégegyet, valóban megütöm. A ferjem meg inkább kimarad az egészből. Nem akar az anyjával veszekedni.

2016. márc. 1. 21:24
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ilyeneket mondott volna az apukámra, főleg a temetésén, az életben nem lenne gondja többet arra, hogy velem kapcsolatot tartson, mert szóba nem állnék vele. Menjen csak, ha szeret az ajtó előtt állni, felőlem a csengőre is ráfeküdhetne, legfeljebb kikapcsolnám, és nem zavartatnám magamat, hogy ő kint tamtamol. Mégis milyen ember az ilyen?! Melyik vicc intézetből szökött?
2016. márc. 2. 07:02
 12/31 anonim ***** válasza:
100%

ne engedd be.

férjeddel meg beszélgess el, hogy ilyen nagymamával milyen élete lesz a gyerekének!

2016. márc. 2. 07:55
 13/31 anonim ***** válasza:
91%
Az ilyen elmeroggyantak képesek belesütni valamit vagy direkt beleköpnek, koszos kézzel csinálják a sütit. Nagy spílerek ám és élvezik is.. ez a legrosszabb benne. Üzenem a férjednek, hogy növesszen tököt. Neked pedig azt üzenem, hogy ne kommunikálj vele, ne fogadj el ételt tőle.
2016. márc. 2. 08:48
 14/31 anonim ***** válasza:
87%
Beszéld meg a férjeddel, hogy mit fogsz csinálni. Nem tudom egyébként, hogy ő mit szólt ehhez az egészhez. Értem, hogy ki akar maradni, bár nem értem, miért, de a véleményére kíváncsi lennék. Ettől függetlenül én előre bejelenteném, hogy ahogy anyuka jön, és ha 10 percnél tovább van ott, biztos, süti elvesz, udvarra kidob, vagy kukába, mindegy, arcába pohár hideg víz, majd ajtó becsuk. Te megmondtad előre. Ez lenne az a pont, ahol baromira nem érdekelne már, hogy mit mondd a férjem. Ha ennyire ki akarja vonni magát belőle, akkor arra se mondjon semmit, amit te teszel anyukával. Nyíltan megmondtad, hogy nem látod szívesen. Bár a kérdést tegnap este írtad, engem érdekelne, hogy ma mi volt.
2016. márc. 2. 09:43
 15/31 anonim ***** válasza:
100%

Én is egyetértek a többiekkel. Ne engedd be!

Menjen a ...ba!

Én soha többet nem beszélnék vele. Ha meg ekkora gyökér, lehet kiütném a fenébe!

2016. márc. 2. 10:58
 16/31 anonim ***** válasza:
75%

Ezeket ne vedd fel. A tetteid a családod, gyermeked boldogulására irányuljanak.

Az én anyám pl. 8év alatt 2x látta az unikáját(akkor is én vittem) , 15km-re laknak, de telefonba kritizálni, azt tud. Én szeretem a fiam, ő is tudja, ezek meg nem érdekelnek, oszt kész

2016. márc. 2. 11:12
 17/31 anonim ***** válasza:
69%

Ne üsd meg, a vödör víz jobb tanács volt. :D Kisebb eséllyel próbál beperelni miatta.

Főleg nem éri azért megütni, mert a férjedet se érdekli. Egyszerűen nem engeded be, ha a férjed látni akarja, menjen oda, és nézegesse. A gyereket is felesleges hozzá vinni ezek után.

A férjed egy idő után kénytelen lesz választani, mert anyósod szépen kenyértörésre vitte a dolgot a pszichopata viselkedésével, és ha a férjed nem téged választ, még válhatsz is... A gyereknek se lenne jó ez a folyamatos idegbajban élés, amit a "mama" generál.

2016. márc. 2. 12:58
 18/31 anonim ***** válasza:
85%

ha ráönti a vizet, csak még jobban felidegesíti.

de ha nem engedi be, nem szól hozzá ilyenek, akkor meg eszi a fene!

2016. márc. 2. 13:31
 19/31 anonim ***** válasza:
27%
ne engedd be és közlöd hogy ide nem jöhet be többet, mert egy molylepkében is több az együtt érzés mint benne.Sírni fog ,kiabálni és mindenkinek elmond mindenféle rossznak, cserébe te is elkürtölöd majd mit csinált apád temetésén és ennyi. Gyereket havonta egyszer átviszitek és kész.
2016. márc. 2. 13:38
 20/31 anonim ***** válasza:
100%
ja és bár nem válnék el,de a férjemet egy ilyen után elküldeném melegebb éghajlatra, ha még a temetésnél sem szól közbe. Sértő lenne számomra, hogy ennyire fontos neki az anyja véleménye,de az én érzéseim le lennének tojva.
2016. márc. 2. 13:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!