Rendeződhet valaha a viszonyuk? Nagyon hosszú történet.
A helyzet szerintem ott gyökeredzik, hogy én és a párom, teljesen különböző rétegből jöttünk. Én egy nagyobb tanyasi gazdaságban nőttem fel, egy viszonylag jómódú, mezőgazdaságból élő családban.
A feleségem egy ízig-vérig modern, francia, zenész családból származik. Ő is hegedűművész-zeneszerzőként dolgozik. Mások, mint a szüleim.
Amikor összejöttünk, az egyetem alatt, az anyám kijelentette, hogy egyáltalán nem szimpatikus neki a párom, mert sovány, túl önfejú, meg egyébként is olyan semmirekellő.
A helyzet évről-évre mérgesedett, mivel a feleségem is elég makacs. Amikor hozzánk jöttünk látogatóba, csak a vita ment mindig, míg, amikor az ő családjához, akkor ott szeretettel vártak minket. Az öccse az egyik legjobb barátom és tényleg úgy érzem, hogy szeretnek.
Anyám az esküvőnkön is botrányt okozott, amikor meglátta a feleségem apját és az új párját. Jelenetet rendezett, hogy milyen semmirekellőek, meg nem is igazi család. Elmondta ott is minden rossznak a páromat, hogy dolgozni akar még az esküvő után is, főzni sem tud rendesen stb. és, hogy nem ilyen nőt szánt nekem. Hiába próbáltam leállítani... Aztán a feleségem kiakadt és ordítva kitette édesanyámat.
Azóta eltelt 8 év és kissebb látogatások idejére már eltudják egymást viselni, de látszik, hogy csak miattam van ez így. A feleségem 6 hónapos, veszélyeztetett terhes és a nap nagy részében (teljesen érthető okokból) fekszik. Az édesanyám pedig tegnapelőtt beállított hívatlanul, megint elmondta mindennek, hogy nekem kell még takarítanom is, meg ő is volt terhes, mégsem feküdt naphosszat, semmit sem csinálva, meg a szemére vetette, hogy túl későn vállaltunk gyereket.
A párom ezen kiborult, nagyon felhúzta magát és azóta sem nyugodott le teljesen. Aggódom, hogy valami baj lesz vele, esetleg a babával.Én alapvetően az ő pártját fogtam, mivel szerintem igaza volt, de anya tegnap felhívott sírva, hogy csak nekem akar jót stb. Ez az ezerszer hallott szöveg.
Szerintetek valaha rendeződhet a viszonyuk? Esetleg a pici miatt?
Köszönöm szépen a válaszokat!
Megpróbáltam beszélni az édesanyámmal, nem túl sok sikerrel. Váltig állítja, hogy neki igaza van és azt is felvetette, hogy a feleségem mástól lehet terhes, mert nem való az, hogy egy nő hetekig távol legyen a férjétől (elég sokat turnéznak és ilyenkor hosszabb ideig nem találkozunk... ez rendszerint csak a nyári időszakban van, fesztiválszezonban és maximum 3-4x 2 hét), amikor tudja, hogy maximálisan megbízom a páromban. Itt betelt a pohár. A feleségemnek inkább el sem mondtam, mert csak felhúzná magát és kiosztaná.Ott tartunk, hogy kijelentette: be sem teheti hozzánk az anyám a lábát.
Kezdem belátni, hogy ez szinte reménytelen.
Anyukád addig tudja mérgezni az életeteket, amíg hagyod.
állj a sarkadra!
Amíg a feleségedről, feleségeddel így beszél, addig neengedd a feleséged közelébe!
Az, hogy az anyukád, az semmi ilyesmire nem jogosítja fel.
Amint elkezdi pocskondiázni a nejed, rögtön hagyd ott.
Mivel gondolom szeret téged, ezért kénytelen lesz visszafogni magát, ha látni akar.
Ha a szép szó, észérvek nem működnek, akkor kondicionálás.
Szidja a feleséged ezért elmész, ha normális hangnemben beszél akkor maradsz......
Sok sikert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!