Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mit csináljak? Anyós fenyeget

Florszi kérdése:

Mit csináljak? Anyós fenyeget

Figyelt kérdés
3hónapos múlt a kisfiam 6-án. Heti 1 alkalommal elmegyek 1 órára lovagolni, a tegnapi volt a 2. mivel van kire bíznom a kicsit. A párom pedig kint dolgozik és tegnap keletem bevinni az adó hivatalba a Tb-s papírt. Mondtam neki hogy oda viszem akkor anyádhoz 1 órára és akkor 10-11-ig meg az én anyám vigyáz akkor rá. Erre ő azt mondta nem vidd reggel 8ra oda a gyereket anyámhoz azt menj intézd el mielőtt mész.De mondom 9 kor nyit és max fél 10ig tudok várni. Nem érdekelte oda keletem vinni a picit reggel 8ra. Hát nem is értem el mert annyian voltak mint a sár. Mondom akkor majd vissza jövök. Haza mentem felvettem a gyereket és vártam délután 1-ig. Vissza mentem az adó hivatalhoz gyerekkel. De anyósnak azt mondtam ,hogy meg van elrendeztem mert minden szír szarért cseszeget... aztán közbe a párom felhívta ,hogy mi van a gyerekel és itt kiforta magát ugye a dolog. Haza értem felhívott kérdezi hol vagyok? mondom itthon. Hol voltam? és hát ugye elmondtam neki az igazat, aztán kérdezi és a gyerek? mondom velem volt. és erre azt mondja tudom hogy anyádnál volt hogy az vigyázott rá. Mondom nem vigyázott rá hát velem volt a pici! aztán azt mondja erre most ráb...ál erre nagyon ráb....ál.. majd meglátod miért! ha csavarogni akarsz minek kelet gyereket szülnöd miért nem vetetted el? így nem lehet gyereket nevelni ahogy te csinálod de majd én teszek róla! meg miért kel elcipelni azt a nyomorult gyereket? Ha megtudom ,hogy elviszed még egyszer magaddal elvetetem tőled! Megértetted?! és puff kinyomja a telefont.. Tény és való hogy nem keletem volna hazudni de ez a reakció túlzás. Egyedül azért nem mertem mondani neki semmit mert az ő házába lakunk.... párom meg a pártját fogja.. Most komolyan a gyerekemet nem vihetem magammal sehova? nem vigyázhat rá az én anyám??!! mi a fene van hát?! és fenyeget??? nem bírom.. nem tudom mit csináljak..

2016. febr. 19. 13:58
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
92%

Figyi, fenyegetni azt lehet aki hagyja magát. Egy mocskos dolog, de hát ha behúzod füled, farkad, akkor kész ennyi. Majd akkor lépsz talán amikor egy szép nap már csak árnyéka leszel önmagadnak, mert hiába vagy felnőtt, anyuka, még mindig megmondják neked hogy élj, mint egy kisgyereknek.

Azt ha meguntad, ha már a szerelem is kiirtódott belőled mert annyira unod, akkor szépen felkelsz megmondod, hogy a gyereked a tied, hivatalosan nem is itt élsz, elmész és rázárod az ajtót. Azt rikácsoljon.

2016. febr. 19. 14:25
 22/31 anonim ***** válasza:
93%
Nem vehetik el tőled a gyereket. :D Szóval menj csak nyugodtan. Férjed talán észhez tér és utánad jön, ha pedig nem, akkor nem is ért annyit az egész.
2016. febr. 19. 14:27
 23/31 A kérdező kommentje:
lényegébe nem itt él csak az ő háza... azért nem mertem eddig fellépni mert az övé de már nem bírom. Főleg,hogy itt a kisfiam nyugodt életet akarok neki.
2016. febr. 19. 14:27
 24/31 anonim ***** válasza:
91%

úristen.. miért van ennyi idióta nő, aki az első fajankótól,aki szóba állt vele, gyereket vállal?

komolyan?? 3 hónapos a kicsid, de már most szinte garantált, hogy nem családban fog felnőni... miért nem ismerted ki a párod rendesen, mielőtt gyereket vállaltál tőle? egyértelmű,hogy nem áll ki melletted,valamint nem is vagy igazán fontos neki..

szerintem átmenetileg költözz a te szüleidhez. aztán onnan kezdd el intézni a gyerekelhelyezési papírokat. nyilván nálad fog maradni(ennyi idős babánál szinte 100%).

de szerintem kár tovább erőltetni ezt a "kapcsolatot" . anyós meg elhúzhat a sunyiba., nyilván unokája, joga van látni. de a viselkedése hagy némi kivánnivalót maga után.. a párod meg tényleg az a típusú férfi, akivel nem vállalunk gyereket.

2016. febr. 19. 15:44
 25/31 A kérdező kommentje:
A PÁROM TELJESEN MÁS VOLT 5ÉVE VAGYUNK EGYÜTT NEM VÉLETLEN GYEREK VOLT TERVEZTÜK csak mióta meg van a pici kicsit más lett..:(
2016. febr. 19. 16:17
 26/31 anonim ***** válasza:
72%

24# vagyok. én elhiszem neked kérdező. de akkor se volt jó ötlet anyós lakásába szülni. ő gondolom nem az utóbbi 3 hónapban lett ilyen.

szóval. vagy elköltözöl a pároddal és a babával egy külön albérletbe, vagy menj vissza a gyerekeddel a szüleidhez.. más opció nem nagyon van.. a pároddal beszéld ezt meg, hogy neked ez így nem jó, valamint nem tetszik, hogy nem áll melletted..vagy megy veled, vagy mész egyedül+baba.

2016. febr. 19. 16:43
 27/31 A kérdező kommentje:
Nem csak vaktába szültem ide.a terveink között van /volt hogy a párom húgának a része ki lesz fizetve ebbe anyós is belement.az tény hogy nem az utolsó 3hónapba lett ilyen de Ennyire durva sose volt. 😞 a párom meg nem tudom mit gondol vagy hogyan közbe lehetetlen vele beszélni ilyen dolgokról.. 😞 remélem majd alakul valahogy mert magamat meg a picit nem akarom kitenni ennek 😞
2016. febr. 19. 17:08
 28/31 acelsziv ***** válasza:
80%
És meddig szívatod még magad meg a gyereket? Mert ne hidd, hogy ez a dolog őt nem stresszeli. Pontosan érez mindent és igazodik a hanguéatodhoz. Fogd a gyereket és húzzatok el onnan. Anóst meg üsse meg a guta.
2016. febr. 19. 17:21
 29/31 anonim ***** válasza:
80%
Az nagyon jó hír, hogy te és a gyerek nem oda vagytok bejelentve. Ha meguntad a boszorkány rinyáját meg a párod hülyeségét akkor fogod a babát és szépen elcuccolsz a bejelentett címre. A hülye fenyegetéseknek meg ne dőlj már be, legyen eszed.
2016. febr. 19. 20:23
 30/31 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat !😊 Ma megpróbáltam beszélni a párommal hogy talán hatásos lesz. Egyszerű kérdést tettem fel neki. Ki fontosabb a gyereked vagy anyád?ha én annyira nem is de a fiadat nézd. Elvileg család vagyunk akkor viselkedjünk is úgy.!vagy veled vagy Nélküled de felnevelem a gyereket. Erre annyit mondott sajnálom. Megoldjuk. remélem így is lesz.
2016. febr. 19. 22:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!