Az ilyen ember szereti egyáltalán a gyerekét?
Sajnos vannak ilyenek, akik elvakulnak egy kapcsolat miatt, nem határozottak, a másik fél pedig a végsőkig elvetemült.
Nagyanyám unokatestvérét 13 évesen rakatta ki otthonról a megözvegyült apja új nője, mondván, hogy "vagy a gyerek, vagy én". A férfi pedig a nőt választotta. Nagyapám ment el a gyerekért, és végül ők nevelték fel szerencsétlent.
A gyerek próbára teszi a kapcsolatot, ebben biztos vagyok. A feleség, elhanyagoltnak érezheti magát, hiszen ha gyerek meglesz, akkor a baba lesz az legfontosabb, őt rajongja mindenki.
Nem feltétlen, és nem ismerem a körülményeket, de elő fordulhat ez is.
Az apósról csak annyit, hogy ha szereti a lányát, úgy választ magának párt, hogy az a lánnyal való kapcsolatot ne rontsa (bár ezért a nézetemért elég sokan bíráltak már).
Jómagam, amikor alányom férjhez ment, az esküvőjére az anyjával félretettünk mindent, és gyakorlatilag egy párként jelentünk meg, a fotókon, videókon is ilyen illúziót ébreszt a dolog :)
Neki is volt barátja, nekem is barátnőm, nem vittük őket.
Nem esett jól nekik, de megértették, mit is szerettünk volna a dolgokból kihozni.
Úgy gondolom, egy szülő, akkor is szülőnek kell maradjon ha az élet vihara megkorbácsolja a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!