Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mit tennetek ha a parotok a...

Mit tennetek ha a parotok a szuleihez akarna koltoztetni?

Figyelt kérdés
Mit tennetek ha a parotok a szuleihez akarna koltoztetni? 3éve elunk egyutt alberletben eleg szukosen az igaz de en igy maradnek itt az otthonom a 8hos fiunkkal most azvan hogy ugyis öve lesz a szuloi haz minek fizessunk ö mar beleunt abba hogy marol a holnapra elunk es csak a kegszuksegesebb dolgokat vesszuk meg. De en nem akarok elmenni innen jah es nem is itt laknank ahol most 15km re innen egy faluban en ide vok szokva hiava nem nagx varos ezsem. Most azzal jon h ő is idejott es megszokta miattam majd enis megszokom. De en belegondolok es mar is elmegy az eletkedvem is teljesen mas elethelyzet az ovek es az enyem is. Igaz h sok. A kiadasunk hiaba dolgozik nem marad sok a konyhara. Az en csp gyesem kimegx lakbeerbe. Az o fizuja marad a gyerekre es megelhetesre de mist nincs fizu leallas volt az epitoiparban csak segelyt kap nem tudom mit tevo legyek igaz hogy nem maradna most e honaoba semmink de ugyis lenne vmi es jon a jo ido csak megkezdodik a melo de ö azt mondja nem szeretem igazan ha en enyit nem teszek meg erte es hogy o mar nem akar maradnii egyaltalan ittt fizetni es haza akar menni hogy ne nyomorogjunk. Es azt. Mondta nem muszaly mennem nem eroszak ugyerzem fel lett biztatva nagyon mivel most volt otthon azota van ez a tema.mondtsm h nem tudom megmagyarazni miert de nem erzem ott jol magam es atthiszi titkolok vmit hogy bajom van a szuleivel. jartunk oda hetvegere alig vartam hazaerjek akkor hogy eljek ott? cdak hogx jobb legyen hiaba lesz tele a huto ha nem fog jol esni mitgondoltok?
2016. jan. 22. 19:01
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
70%

"mist nincs fizu leallas volt az epitoiparban csak segelyt kap "

szép kis apuka...

2016. jan. 23. 13:45
 12/13 anonim ***** válasza:
55%

Azt gondolom, hogy ennyire a semmire eleve nem kellett volna még babát vállalni.

Nem jó ötlet a szüleihez költözni, viszont eléggé patthelyzetben vagy, mert ha a párod megy, akkor kénytelen leszel menni vele, mert gondolom önállóan nem tudsz megélni, pláne albérletben.

Próbálj te is engedni egy kicsit, de úgy hogy ő is egyezzen bele: míg nem tudsz visszamenni a gyerek miatt dolgozni, addig odaköltöztök, aztán máris nézz utána a bölcsődének, hogy kb. másfél évesen már mehessen, te meg menj dolgozni, és akkor újra külön tudtok menni.

2016. jan. 23. 16:09
 13/13 anonim ***** válasza:
25%

Mi a fenének kellett leszülni, amikor nem is dolgoztál, segélyt kapsz, és k****rva jól tudtad, hogy a barátod is csak segélyt kap télen, majd éhen döglötök annyira szarul éltek, de a purdé az kellett, hogy továbbra se kelljen dolgoznod vagy mi???

Húzzál el dolgozni, mint minden normális ember és ne itt hisztizz!

Nem szoktam azokat támogatni, akik a szülők nyakára akarnak költözni, de ti NYOMOROGTOK!!!! Ilyen körülmények között hogy lehet gyereket nevelni? Talán a nagymamánál legalább enni kapna a gyerek.

2016. jan. 23. 19:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!