Azt hazudta anyósom hogy egyedül újévezik kozbe meg a barátom volt barátnőjével újéveztek együtt. Nekunk pedig hazudott. Az se esik valami jól hogy jóba vannak de ez ellen tudom hogy nem tehetek semmit. Hanem az fájt hogy hazudott nekünk meg elkuldte a közös oldalunkra a neten a videót ahogy lekamerazta hogy újéveztek és kihangsulyozta a páromnak hogy a volt életarsa is ott volt. Meg hát láttam a videon is hogy ott volt. Meg jár hozzájuk vendegsegbe. Olyan mint az en érzéseim semmibe venné és olyan mintha élvezné is már ezt a helyzetet mintha bosszntani akarna mert mindig kihangsulyozza a páromnak szinte üzenetbe valamilyen úton módon ha ott van nalluk az a no.azt tudni kell meg hogy a paromnak van egy gyereke tolle es a gyereke
Mit érdekel téged? Majd akkor kezdj siránkozni, mikor a hapsid szilveszterezik a volt nőjével.
2016. jan. 6. 00:02
12/23 anonim válasza:
Mi az az újévezés?
2016. jan. 6. 10:59
13/23 anonim válasza:
10:
Amúgy ezt sosem értettem, csak az lehet anyós, aki a konkrét házas társamnak az anyja?
Én a párommal 10 éve vagyok együtt, együtt élünk 9 éve és van 2 gyermekünk. Akkor nekem most nincs anyósom, mert nincs papírunk, csak együtt élünk? A papír teszi az anyóst is anyóssá?
2016. jan. 6. 11:22
14/23 anonim válasza:
Igen, a papír. A párod is csak akkor a férjed, ha összeházasodtok, tehát a papírtól lesz férj. Az anyós meg ugyebár a férj anyukája, tehát a papírtól lesz anyós. Addig csak a párom, szerelmem, pasim...stb...anyukája.
2016. jan. 6. 11:25
15/23 anonim válasza:
Akkor nekem sosem lesz anyósom :) Sebaj! :D
2016. jan. 6. 11:28
16/23 anonim válasza:
Ne sajnáld! Nekem van, szívesen Neked adom.
2016. jan. 6. 11:31
17/23 anonim válasza:
#13: Igen. Az anyós a házastárs(!) anyja. Nem a baráté, nem az élettársé, hanem a férjé, feleségé, vagyis neked nincs anyósod.
2016. jan. 6. 17:09
18/23 anonim válasza:
Szerintem lehet ezen lovagolni, hogy anyós vagy nem anyós, én sem szeretem, mikor írogatják a 18-20 évesek három hónap után, hogy "anyósom", de azért csak a házassághoz kötni, főleg manapság... Még a falusi 70 éves nagyanyám is az évek óta tartó komoly kapcsolatban már anyósozza a szülőket.
2016. jan. 7. 00:03
19/23 anonim válasza:
18-as vagyok. Más kérdés, hogy én meg 8 év házasság után a férjem anyjának hívom anyósomat.
Amúgy tök mindegy, hogy le vagyok pontozva az emberek többsége akkor is így mondja, függetlenül attól, hogy valakinek bässza a csőrét. Gondolom ezeknek a válaszolóknak kb. két csoportja van: Már házas, és a kissebbségi komplexusa miatt köt bele a másikba, mert hogy anyósa csak neki van, ne rabolja már el tőle ezt a szót az, akinek még nem sikerült elvetetni magát. Vagy még nem házas és akkor meg azért, mert ne add már elő, hogy a te kapcsolatot komolyabb mint az enyém és te már hívhatod anyósnak. :)
2016. jan. 7. 14:16
20/23 anonim válasza:
#19: Azért zavaró, mert az almára sem mondjuk azt, hogy körte. Én inkább azok lelkivilágát elemezném, akik ködösítenek ez ügyben, és anyósnak hívják azt is, aki nem az.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!