Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Most anyósom tényleg ennyire...

Most anyósom tényleg ennyire h. lye, vagy én vagyok az?

Figyelt kérdés
Tegnap felhívta páromat,hogy kéne nekik (anyósomnak és az ő párjának) a kocsi szerdára,vagyis mára. Mi mondtuk,hogy rendben majd levisszük.Nekem még délutánra kellett a kocsi így olyan 8 környékén vittük le és akkor anyós neki áll a páromnak,hogy ő milyen szemét, meg,hogy nem szívesen adja oda a kocsi. Mi meg teljesen kiakadtunk és elmagyaráztuk neki,hogy azért ne essenek már át a ló másik oldalára hisz nekik semmi közük sincs a kocsihoz, inkább köszönjék meg,hogy egyáltalán megkapják. De ezek után meg neki állt sírni,meg mondani,hogy ő jövőre meg fog halni, meg ilyenek. Komolyan mondom én még ilyen hülye embert nem láttam, egyszerűen felnőttek módjára semmit nem lehet vele megbeszélni, mert mindig neki áll sírni.Mi a fenét kezdjek én vele???

2015. dec. 30. 13:08
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
48%

de azért este 8 az este 8...

gondolj bele, amikor szerelőt vársz, megmondják, hogy valamikor délután 4 környékén megy, aztán este 7-kor sincs még ott, majd valamikor 8-kor beesik (igaz történet...), te is ideges lennél, hogy miért nem jön

nem hiszem el, hogy nem tudtad korábban, hogy a nagymamádnak kell segíteni, vagy ha hirtelen jött egy telefon, hogy segíteni kell, még akkor is lett volna bőven idő mobilon felhívni az anyóst

2015. dec. 30. 14:11
 12/20 anonim ***** válasza:
83%

Itt alapvető kommunikációs probléma volt párod és anyja között, de ezért te nem vagy hibás.

Egyeztetniük kellett volna, mikor várja őt anyja, ill. mikor tudja ő vinni a kocsit. Nyilvánvaló, hogy senkitől nem várom, hogy egész délután őrizze a lakását, ha este 8-ra érek oda. A másik helyében ugyanezen okból kérdeznék rá, hogy mikor jönne (vagy legalább meddig biztos nem, vagy meddig biztosan).

Ha jóval elmúlik az az idő, akkor pedig eleve telefonálok, hogy közbejött-e valami, vagy nincs-e valami baj.

Amúgy abban tökéletesen igazad van, hogy aki kölcsönkér egy autót, az köszönje meg, ha odaadják, és ha netán nem adják, akkor sem szemetek, mert a magáéval mindenki maga rendelkezik. Szóval anyósod tényleg fordítva ül a lovon, de átnevelni már nyilván nem tudjátok.

2015. dec. 30. 14:20
 13/20 A kérdező kommentje:
Persze ezzel én is egyet értek, meg nem is akarom megnevelni, de azért ne az legyen már, hogy emiatt jövőre meg fog halni. Am hasonlót csinált már, mert ezelőtt 5 évvel karácsonykor be kellett vinni a kórházba mert "rosszul" volt, de az orvos közölte, hogy nincs semmi baja, hanem ez pszichés, és csak placebót ad neki. Jobban is lett. Akkor azt az válthatta ki, hogy a mostani párjával nagyon összeveszett.
2015. dec. 30. 14:29
 14/20 anonim ***** válasza:
88%

az anyósom ugyanilyen:) szerintem az történhetett, hogy várta és várta a kocsit, közben besötétedett, beesteledett, és ő meg kombinált végig egész nap.

ismered a viccet, amikor a nyuszika szeretné elkérni a medvétől a fűnyíróját? szerintem keress rá, mert konkrétan ez történhetett az anyósod fejében, amíg várt a kocsitokra.:))

2015. dec. 30. 15:46
 15/20 anonim ***** válasza:
82%

"emiatt jövőre meg fog halni"

Akkor jól használja ki a holnapot!

:)

2015. dec. 30. 17:08
 16/20 anonim ***** válasza:
37%
Nem volt kicsit piás a kedves mama?
2015. dec. 30. 18:30
 17/20 anonim ***** válasza:
16%

hát igen..este 8 kor már hova ment volna autoval..."discoba"?..

én sem értem, hogy miért nem tudtátok felhivni... szerintem itt mindketten ennyire hulyék vagytok am. (nem is tudtam, hogy felnott emberek is használják ezt az -am- kifejezést..eddig csak a 13 éves unokahugomtol láttam)

2015. dec. 30. 18:53
 18/20 anonim ***** válasza:
58%

Utolsó ill mások, akik nem értik: ha szerdára kell nekik a kocsi és kedd este elviszik mi is a probléma?

Amúgy ja biztos csak a kombinálás volt mögötte és ajánlom én is nyuszika és a fűnyíró/létra esetét :)

2016. jan. 5. 16:52
 19/20 anonim ***** válasza:
0%

Olyan későn vittétek el az autó, hogy már szart sem ért a "szívességetek". Már nem értek volna oda, ahova a kocsival menni szerettek volna. Ne csodálkozz azon, hogy kiakadtak!

A helyükben többé a büdös életben nem kérnék tőletek szívességet.

2016. jan. 6. 14:00
 20/20 anonim ***** válasza:
Jézusom, szövegértés... december 30-án 13:08kor írja ki a kérdést, ami szerda délután, hogy előző nap, azaz KEDD este elvitték a kocsit, ami SZERDÁRA kell. Mit nem tudnak elintézni SZERDÁN ha KEDD estétől ott a kocsi?!
2016. jan. 6. 16:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!