Most anyósom tényleg ennyire h. lye, vagy én vagyok az?
de azért este 8 az este 8...
gondolj bele, amikor szerelőt vársz, megmondják, hogy valamikor délután 4 környékén megy, aztán este 7-kor sincs még ott, majd valamikor 8-kor beesik (igaz történet...), te is ideges lennél, hogy miért nem jön
nem hiszem el, hogy nem tudtad korábban, hogy a nagymamádnak kell segíteni, vagy ha hirtelen jött egy telefon, hogy segíteni kell, még akkor is lett volna bőven idő mobilon felhívni az anyóst
Itt alapvető kommunikációs probléma volt párod és anyja között, de ezért te nem vagy hibás.
Egyeztetniük kellett volna, mikor várja őt anyja, ill. mikor tudja ő vinni a kocsit. Nyilvánvaló, hogy senkitől nem várom, hogy egész délután őrizze a lakását, ha este 8-ra érek oda. A másik helyében ugyanezen okból kérdeznék rá, hogy mikor jönne (vagy legalább meddig biztos nem, vagy meddig biztosan).
Ha jóval elmúlik az az idő, akkor pedig eleve telefonálok, hogy közbejött-e valami, vagy nincs-e valami baj.
Amúgy abban tökéletesen igazad van, hogy aki kölcsönkér egy autót, az köszönje meg, ha odaadják, és ha netán nem adják, akkor sem szemetek, mert a magáéval mindenki maga rendelkezik. Szóval anyósod tényleg fordítva ül a lovon, de átnevelni már nyilván nem tudjátok.
az anyósom ugyanilyen:) szerintem az történhetett, hogy várta és várta a kocsit, közben besötétedett, beesteledett, és ő meg kombinált végig egész nap.
ismered a viccet, amikor a nyuszika szeretné elkérni a medvétől a fűnyíróját? szerintem keress rá, mert konkrétan ez történhetett az anyósod fejében, amíg várt a kocsitokra.:))
"emiatt jövőre meg fog halni"
Akkor jól használja ki a holnapot!
:)
hát igen..este 8 kor már hova ment volna autoval..."discoba"?..
én sem értem, hogy miért nem tudtátok felhivni... szerintem itt mindketten ennyire hulyék vagytok am. (nem is tudtam, hogy felnott emberek is használják ezt az -am- kifejezést..eddig csak a 13 éves unokahugomtol láttam)
Utolsó ill mások, akik nem értik: ha szerdára kell nekik a kocsi és kedd este elviszik mi is a probléma?
Amúgy ja biztos csak a kombinálás volt mögötte és ajánlom én is nyuszika és a fűnyíró/létra esetét :)
Olyan későn vittétek el az autó, hogy már szart sem ért a "szívességetek". Már nem értek volna oda, ahova a kocsival menni szerettek volna. Ne csodálkozz azon, hogy kiakadtak!
A helyükben többé a büdös életben nem kérnék tőletek szívességet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!