Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Most ezt mire véljem? Utál engem?

Most ezt mire véljem? Utál engem?

Figyelt kérdés
Fél éve vagyok együtt a barátommal, amióta bemutatott és akárhányszor itt vagyok mindent megcsinálok az anyja helyett.. Főzök,mosok,takarítok orrba szájba mint egy cseléd..Sokszor meló után.is miután nyolc órában álló munkát vegzek ide érek és takaritok meg minden..Mire ő haza ér (ülő munkát végez,és két óranként van szünete) semmit se kell csinálnia..Sokszor még is úgy érzem,hogy valami baja lenne velem vagy nem tudom..Múltkor volt egy alkalom,hogy munkahelyen rosszul lettem és mivel ritkán jár busz,ezért felkellet hívni,hogyha tud akkor értem jönne e... Öt prc kocsival,busszal az út,tölük a munkahelyemig,oda a kis faluba..Értem jött elhozott megköszöntem.Rá egy napra mikor mondtam reggel a barátomnak,hogy nem megyek mert rosszul vagyok utána beszólt neki az anyja,hogyha megyek dolgozni úgy menjek,hogy nem.tud értem jönni,de ezt olyan hangnemben mondta mintha én mindennap ezt csinálnám,pedig ez volt az első alkalom..Többször is volt olyan eset,hogy mondta ha kell valamiben segítség szóljak,segít utána meg puffogott a hátam mögött..De ha rákérdeztem,hogy baj?Akkor azt mondta dehogy baj így úgy.. Nem tudom,hogy mi a baja velem,de ha trehány lennék és azért lennék itt,hogy zabáljk vagy valami akkor megérteném,hogy puffog mert forditott esetben nekem se tetszene..Sose kellet megkérnie,hogy segítsek mert mindig előre meg csináltam\megcsinálok mindent..Nem fényezni akarom magam, de tényleg szinte helyette megcsinálok mindent maximum az a dolga,hogy a két legfiatalabb gyereknek reggel mikor felkel lemenjen reggeliért...
2015. dec. 10. 11:44
 1/10 anonim ***** válasza:
87%
Talán csak annyi zavarja, hogy egy számára idegen ember lakik még pluszban náluk.
2015. dec. 10. 11:49
 2/10 anonim ***** válasza:
87%
Nekem zavaró lenne, ha beállítana egy lány a házamba és mindent megcsinálna helyettem. Beszéltél vele erről, hogy ő akarja e, hogy kiszolgáld?
2015. dec. 10. 11:54
 3/10 A kérdező kommentje:
Rá lett kérdezve,hogy zavarja e? Azt mondta nem,örül neki,hogy fáradtan,munka után nem.kell csinálnia semmit és kedves ez tőlem..Igábol egy hetet vagyok náluk,a gyakorlat miatt semmi többet.
2015. dec. 10. 11:55
 4/10 anonim ***** válasza:
67%

én se értem miért te csinálod a házimunkát?

én is külön élek még a barátomtól. amikor náluk vagyok elmosom magam után a tányért, meg max megkérdezem kell -e segíteni a kajában.

de nem azért megyek,hogy ganézzak utánuk.

amúgy még egy megoldás,hogy nem te mész a párodhoz,hanem ő megy hozzád. vagy összeköltöztök.

2015. dec. 10. 12:21
 5/10 anonim ***** válasza:
81%

Vagy szemtől-szemben nem meri megmondani, hogy igen, zavarja, hogy rendezkedsz a házában, és, hogy ott vagy egyáltalán, de gondolom megpróbál jó képet vágni hozzá, hogy ne bántson meg téged/titeket. Főleg, hogy azért nem évek óta ismeritek egymást. Vannak olyan emberek akik nehezen mondanak Nem-et, meg ha kész tények elé állítasz valakit, persze, hogy rávágja, hogy persze, elmegyek érted a munkahelyedre, de lehet, hogy ezzel felborítod a napi tervét, csak nyilván nem mondja neked, hogy nem megy el érted, mert akkor ő lesz a bunkó.

Ugyanígy van ez a ház körüli teendőkkel is, lehet, hogy azt mondja, hogy persze csináld csak, meg nem baj, mert tudja, hogy kedveskedni akarsz, meg jót akarsz, de belül zavarja, csak nem akarja megmondani, mert akkor meg az lenne a bajod és megint csak ő lenne a szívtelen szemét.

2015. dec. 10. 13:02
 6/10 A kérdező kommentje:
Egyetlen egyszer volt,hogy kiprobaltam magam utan elmosogattam a tobbiek utan es ott voltak az edenyek a tanyerba, aztan hallottam,hogy puffogot milyen kupi van...
2015. dec. 10. 15:12
 7/10 A kérdező kommentje:
Edenyek a mosogatoba*
2015. dec. 10. 15:13
 8/10 A kérdező kommentje:
A baratomnak a volt nojevel az volt a bajuk,hogy semmit se csibalt,se nem takaritott se semmi...Most meg ez lenne a baj??
2015. dec. 10. 15:14
 9/10 A kérdező kommentje:
Amikor meg jovok mindig kupi van..
2015. dec. 10. 15:20
 10/10 anonim ***** válasza:
78%

Az a baja, hogy kérés nélkül elkezdtél jótündérkedni, ami egyébként agresszió. Képzeld, van, akinek jó a kupi, mert abban szeret élni. Te pedig gályázol, más helyett, és rendezkedsz az életében. Nem csoda, ha ki van akadva.

Ne csinálj meg helyette semmit, mert ettől ő fölöslegesnek érzi magát és ez frusztrálja. Úgy érzi, hogy kitúrod a saját életéből. Az ő munkája, hagyd csak meg neki!

2015. dec. 10. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!