Most ezt mire véljem? Utál engem?
én se értem miért te csinálod a házimunkát?
én is külön élek még a barátomtól. amikor náluk vagyok elmosom magam után a tányért, meg max megkérdezem kell -e segíteni a kajában.
de nem azért megyek,hogy ganézzak utánuk.
amúgy még egy megoldás,hogy nem te mész a párodhoz,hanem ő megy hozzád. vagy összeköltöztök.
Vagy szemtől-szemben nem meri megmondani, hogy igen, zavarja, hogy rendezkedsz a házában, és, hogy ott vagy egyáltalán, de gondolom megpróbál jó képet vágni hozzá, hogy ne bántson meg téged/titeket. Főleg, hogy azért nem évek óta ismeritek egymást. Vannak olyan emberek akik nehezen mondanak Nem-et, meg ha kész tények elé állítasz valakit, persze, hogy rávágja, hogy persze, elmegyek érted a munkahelyedre, de lehet, hogy ezzel felborítod a napi tervét, csak nyilván nem mondja neked, hogy nem megy el érted, mert akkor ő lesz a bunkó.
Ugyanígy van ez a ház körüli teendőkkel is, lehet, hogy azt mondja, hogy persze csináld csak, meg nem baj, mert tudja, hogy kedveskedni akarsz, meg jót akarsz, de belül zavarja, csak nem akarja megmondani, mert akkor meg az lenne a bajod és megint csak ő lenne a szívtelen szemét.
Az a baja, hogy kérés nélkül elkezdtél jótündérkedni, ami egyébként agresszió. Képzeld, van, akinek jó a kupi, mert abban szeret élni. Te pedig gályázol, más helyett, és rendezkedsz az életében. Nem csoda, ha ki van akadva.
Ne csinálj meg helyette semmit, mert ettől ő fölöslegesnek érzi magát és ez frusztrálja. Úgy érzi, hogy kitúrod a saját életéből. Az ő munkája, hagyd csak meg neki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!