Hogy kezeljem a sokszori mártír viselkedést? Kihat a mi kapcsolatunkra is.
nekem anyukám mártír. De borzasztóan. Nálam a drasztikus megoldás válik be: lepereg rólam. Sokszor el is mondom neki, hogy engem nem hat meg a mártírkodása. Vagy ami még jól bevált taktika, hogy felteszel egy keresztkérdést.
De! Amit már sokan leírtak előttem, ez a probléma nem fog megoldódni ameddig el nem költöztök onnan. Semmi pénzért nem élnék a saját mártír anyámmal...nemhogy még ha anyósom lenne.
Nem tudtok saját lábra állni? Esetleg egy pici albérletet kivenni?
10. válaszadó
próbáljuk folytatni az életünket és reménykedni egy egészséges csöppségben majd.
anyósom ezek után olyan dolgokat tett és mondott amit sem én sem a fia nem tudtunk/tudunk megbocsátani neki így minden kapcsolatot megszakítottunk vele,ha ott tartunk majd a leendő gyermekünk életében sem fog részt venni.
"Nem is akarja látni igen az a baj. Ráadásul azt sem veszi észre, hogy ránk is kihat érzelmileg is. "
Nem áll ki se magáért, se érted...
Szóval nem a te párod, henem anyukája kisfia, gondolom már 20 fölött, szóval az is fog maradni.
Keress egy felnőtt embert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!