Felborult az életünk, mit lehetne tenni?
Augusztus végén anyósjelölt megkapta azt a házat, amiben mi is élünk a párommal. Egészen október végéig csend volt, akkor viszont elkezdte szorgalmazni, hogy fizessünk az ittlakásért (mindenféle írásbeli megállapodás /szerződés nélkül), és kaptunk fizetésre felszólító levelet, miszerint ha november utolsó napjáig nem lesz a számláján a pénz, akkor bírósági pert varr a nyakunkba. Ezelőtt mindig mondogatta, ne aggódjak, szeret, nem fog kirakni, most (mivel épp nincs munkám az iskola mellett, eddig fizetgettem, de nem neki, hanem pl, elmentem a számlákat befizetni) ha november 30.-ig nem kaparok elő a föld alól is pénzt neki, akkor kirak. Az utcára kb, mert máshova nem tudok menni, és ha találok is munkát, úgy, hogy heti 3 napot tudok dolgozni, nem lesz meg az összeg. Anyukámhoz tudnék menni, de akkor annyi a tanulmányaimnak, értelemszerűen albérletre meg nincs pénzem, és nem tud senki segíteni. Tényleg csak az marad, hogy visszamegyek anyámhoz? Ott tényleg nem tudok tanulni, de dolgozni sem. Nem tudom, mihez kezdjek.
20L
A párod hol van ebben a történetben? Ezt miért egyedül kell megoldanod?
Én megértem anyóst, hogy nem akarja más felnőtt gyerekét eltartani. Miért tenné?
A párod hozzá tud járulni a költségekhez?
Te miért nem tanulsz levelezőn és amellett tudsz rendes munkát is vállalni. Ha ilyen rosszak az anyagi körülmények, akkor luxus a nappali tagozat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!