Miként találkoznak az unokáikkal azok az anyósok, akik egy fedél alatt élnek a menyükkel?
Úgy értem, a meny viszi át anyós szobájába az unokát, vagy anyós megy át menyék szobájába, vagy hogy zajlik ez?
Miket szokott anyós csinálni a picivel? Büfizteti? Altatja? Pelenkáját cseréli? Fürdeti? Babakocsival sétálgat?
Nekem abból kezd nagyon elegem lenni, akik képtelenek az együttélésre, és a frusztrációikat itt vezetik le.
Van egy 210 nm ikerházunk. Teljesen különálló 2 lakással nagy udvarral a főváros perem kerületén.Majd hülye leszek elköltözni a saját (az én nevemen lévő) lakásból mert az anyámék a szomszédaink. A férjem okos intelligens ember,neki sincs baja a helyzettel.Teljesen önállóak vagyunk.
Utolsó de te szellemi fogyatékos vagy szerintem. A kérdés ugyanis azoknak szólt, akik az anyóséknál élnek, egy szobácskában, ugyanazon házban.
Nektek nemhogy külön lakrészetek, de külön házatok van, amin 1 fal közös, és még külön kert is van hozzá.
Ha nem bírod felfogni, hogy nem rólatok szól a kérdés, miért beszélsz bele?
Mindig egyénfüggoő, hogy mikent kezelik az együttlakást a felek.
Ha te fogsz anyósodéknál lakni, akkor alapvetően neked kell alkalmazkodnod hozzajuk.
A szabályokat együtt kell kialakítanotok, teljesen mindegy, hogy másnál ez hogy működik.
Az a fő baj, hogyha anyósék nyakára szülsz gyereket, akkor valószínűleg téged is gyerekként fognak kezelni, hiszen rájuk vagy szorulva.
Előbb kell gondolkodni, aztán gyereket vállalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!