A barátom elvisz hozzájuk. Hogyan viselkedjem?
Csak nyugi. Mielott megerkeztek kerdezd meg a baratodat, mennyire szereti az anyja ha besegit valaki a fozesbe. Szerintem meg elso alkalommal nem kell. Add magad, ne akarj mast, tobbet mutatni, mint aki vagy, az csak bonyodalmat es kelemetlenseget szul kesobb.
A beszelgetessel ne aggodj, lesz tema boven!
Az, hogy mikortol erezheted magad otthon az o magatartasuktol is fugg, majd meglatod.
kezdésnek keresd meg a porszívót és vesd rá magad,aztán jöhet a portörlés.de ha megy a főzés akkor az étel felfűszerezéséből is kiveheted a részed.a legjobb ha nem szólsz egy szót sem,ha szerencséd lesz nem fognak kérdezgetni.ottalszol egyébként?szekszet terveztetek már az első éjszakán?
ha fiú vagy az más,akkor a házimunkás részt ne erőltesd,viselkedj természetesen.lehetőleg kerüld a fizikai kontaktust a barátoddal a szülők társaságában,ezt leszámítva viselkedj természetesen.de akkor se számíts rá hogy valaha is el fognak fogadni.
Az utolsó kérdésed elég érdekes.
Csináld azt, amit mindig. Én pl. soha senkinek nem segítettem főzni, nem ez vagyok, így nem játszanám meg ezt. Te tudod, hogy te milyen vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!