Mit lehet tenni, ha anyósom elítél mert igénybe veszünk kényelmi szolgáltatásokat? Szerinte egy igazi háziasszony ilyet nem tesz.
Figyelt kérdés
Ilyenre gondolok, hogy mosogatógép, ebéd házhoz szállítása, bevásárlás házhoz szállítása, takarítónő, hagymaaprító (!!!), tésztadagasztó stb.
Már gyomorgörcsöm van amikor jön, mert tudom hogy valami úgyis szemet szúr neki.
2015. szept. 22. 17:31
41/42 anonim válasza:
Tényleg, vehetnétek neki is!
És átmehet a takarítónő és Ti is közösen nagytakarítani évente egyszer!
42/42 anonim válasza:
Az én anyósom is ilyen. Szerintem csak irigy. Legutóbb vettünk egy aprítógépet, mert napi szinten szükség van rá és sokkal kényelmesebb, mint reszelgetni fél órákat. Na azt úgy csodálta meg, mintha gyémántokkal rakattuk volna ki a vécécsészét.. A tvrol minden alkalommal megkerdezi, hogy ez mindig ilyen nagy volt? Minek nekünk szárítógép, télen is lehet az erkélyen teregetni... Meg amúgy is ő kézzel mosta a textilpelenkat, és az mind csak penzkidobas. Én azzal erveltem, hogy ezek a dolgok sok időt takarítanak meg nekünk, amit inkább együtt töltünk a parommal :) Persze neki ez a válasz se elég jó, de már eljutottam oda, hogy inkább csak les zarom :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!