Anyósom semmi ajándékot nem vesz a gyerekünknek, a férjem teljesen kivan emiatt. Mit tehetnék?
Anyósomnak a mi lányunk a 4. unokája.
Nekik folyamatosan új ruhákat, telefont stb vesz.
A férjem egyre nehezebben viseli és rosszul esik neki. Rengeteget beszélgettünk erről, mondtam neki hogy mikor anyukád rád ír mintha mi sem történt volna és meséli, hogy ki mit kapott mond el neki, hogy ez téged zavar.
De hiába jártatom a szám, nem akarjaaz anyját megbántani... Hiába mondom, hogy anyád nem bánt meg téged ezzel.
Azt tisztázzuk, hogy engem a férjem miatt érdekel ez az egész, nagyon rossz hallgatnom nap nap után ezeket.
Kérlek titeket, hogy normális válaszokat adjatok.
Köszönöm
Jól lepontoztál, mert a férjed véded, de akkor is ezt a férjednek kell a mamával megbeszélni, és olyan egyszerű a dolog, hogy nem áll ki értetek, hát abból veszem, AMIT MAGAD ÍRSZ.
"De hiába jártatom a szám, nem akarjaaz anyját megbántani."
Nem akarja az anyját bántani, de azt hagyja, hogy Téged bántson, meg a gyermeket közvetetten.
Én nem akarlak Téged bántani, csak ez egy tipikus, klasszikus példája a még mindíg a mamának megfelelni akaró gyerekről, mert a férjed ebben az esetben nem viselkedik érett felnőtt férfi módjára. Ez az igazság, ha fáj is...
Alapvetően férjed meg az anyja viszonya ez.. másban is iylen rossz?
Annak megkérdezése, hogy "miért vagy bunkó a gyerekemmel?" - az nem megbántás.
Ha férjedtől ennyi nem telik ki,tán egyszer kérdezgetnéd, végül is a gyereked meg a férjed annyit megérhet.
Valahogy az a az érzésem, hogy anyósnak nem az unokával van baja.
Ellenezte ezt a házasságot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!