A menyasszonyom zsidó vallású es a jövendő apósomnak az a kivánsága, hogy csak úgy adja áldását ránk ha én megmetéltetem magam. A sógorjelőlt véleménye szerint ez egészséges viselet. Mit gondoltok igazuk van, megéri egy ilyen mūtét vállalása?
Nem mondom, hogy kamu. DE, tények:
- Attól, hogy KÖRÜLmetélnek (körül,nem meg és nem át, de a circumscision angol kifejezéséből is a körül vagy maximum körbe jöhet fordításként, mindegy.), nem leszel zsidó. Közel sem.
- Az az idő, amikor apuka áldása kellett, finoman szólva is elmúlt már - még a zsidó körökben is
- A vallásos haszid zsidók nemhogy nem nézik meg egymásét, de a sajátjukhoz sem érnek hozzá (lásd Sulchan Aruch).
- A vallásos zsidó nem él élettársi kapcsolatban. Mivel zsidó nem vagy, és nem kérik, hogy betérj - amit szigorúan tilos kérniük -, nem lesz zsidó esküvőtök, mert nincs az a rabbi, aki összeadna. A gyerekeitek szempontjából nagyjából mindegy, nem teljesen, de nagyjából az.
Asszonynak mi a véleménye a dologról?
Tekintve, hogy engem 8 naposan körülmetéltek, nem tudok nyilatkozni, hogy megválnék-e a fitymámtól, ha lenne. Egyébként nem lesz büdös, ha mosakodsz, a metélés nem alternatívája a fürdésnek!
Nem olvastam el a korábbi válaszokat,de én nő létemre mondom azt,hogy ne menj bele a műtétbe.
Senki nem ér annyit,hogy megcsonkítsam magam érte.Én soha nem kérnék ilyet a szerelmemtől,apukára meg tojni kell.
Ha a lány tényleg szeret,akkor a te oldaladra áll,ha nem,akkor életed végéig úgy fogsz ugrálni,ahogy az após fütyül.
Utolsó:
Sztem csak az após viccelődheted.
Mert egyébként a háláchá (zsidó vallási jog) szerint tiltott lenne ez...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!