Miért nem kapok anyóséktól soha semmi ajándékot?
A párom szüleitől én soha, semmilyen alkalomra nem kapok semmit. Se születésnap, se névnap, se semmi.
A dolog még nem is lenne olyan gáz, ha náluk mondjuk nem lenne szokás az ajándékozás, de pl. van egy vejük is, aki meg minden alkalomra kap ajándékot, nem is olyan olcsót. Többször hallottam ilyen elejtett megjegyzésekből, hogy ezt vagy azt vettek neki születésnapra, névnapra. A párom is kap tőlük mindig ajándékot. Tehát mivel ő kap, ezért mi is veszünk nekik mindig szülinapra, névnapra. Magyarul csak én maradok ki mindig... Nem az hogy követelőzök, mert túlélem, csak elég érdekes, nem értem én miért nem jutok soha eszükbe, még egy tábla csokit sem adnak, hogy na legalább nem felejtettünk el. Amúgy teljesen jó a kapcsolatunk, soha nem veszekedtem velük, nem mondtak rám rosszakat, meg semmi ilyesmi. A páromnak már szóvá tettem, de ő meg mindig csak felhúzza magát rajta, hogy ő se tudja az okát, hogy miért nem, de neki hiába mondom, nem tud vele mit csinálni meg hogy túlélem, hogy nem kapok semmit, ne akadjak már ezen fent. Szóval ha felhozom, mindig csak a vita van. Múlthéten volt a szülinapom, ma mentünk anyósékhoz látogatóba, megint csak nem kaptam semmit, míg pont bentről meg hallottam, míg ők kint beszélgettek, hogy a sógoromnak mit vettek áprilisban a szülinapjára. (Nem hallgatóztam, hangosan mondták.) Szóval megint csak én nem jutottam eszükbe. A párom meg már megint velem veszekedett, mikor hazafelé szóvá tettem, hogy mit lovagolok ezen, mert hogy a szeretetet nem ajándékban mérik. Én ezt értem, csak nekem akkor is rosszul esik ez az egész.
Furák az anyósodék, de a férjed is.
Ha nálunk ez előfordulna, és panaszkodnék a férjemnek miatta, biztos, hogy megbeszélné az anyjával, hogy figyi már, most van a feleségem szülinapja, vegyünk már neki valamit (és még csak veszekedni sem kell).
Fura, hogy a te férjednek nem számítasz ennyit.
Sok a komment, bocs, ha ismétlem.
Szerintem a párod írt a legnagyobb bunkó, hogy nekik nem szól erről, sőt téged cseszegett.
Apám beszólogatott a páromnak, ezért el se hívtuk az esküvőre.
Aki ilyen láthatóan ignoralja a társamat, azzal nem fogok jópofizni, bárki is.
Már házasok vagyunk, és van egy ovis gyerkőcünk is.
Anyósom sajnos elhunyt :(
Apósommal természetesen tartjuk a kapcsolatot, sokat van az unokájával is stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!