Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Ti elfogadnátok segítséget az...

Ti elfogadnátok segítséget az ex-anyósotoktól ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés

Van egy nagy 5 éves gyerek, ő az anyós unokája. Az anyuka terhes. Az anyós felajánlotta, hogy a szülés után szívesen segít, hozza-viszi a nagyot oviba, az első hetekben főz is - persze nem naponta, csak ha szükséges.

Az exférj ezt nehezményezi. Szerinte ezzel kihasználják az anyját.

Szerintetek kinek van igaza?

2015. júl. 9. 10:36
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem is hordhatja a gyereket oviba, sott nála is tolthet 1-2 napot vagy egy hétvégét. A fozést saját magam oldanám meg.
2015. júl. 9. 11:55
 22/29 anonim ***** válasza:
91%
El. Attól még a gyereked nagyanyja. Szereti őt és a válás ellenére téged is. Ex férjet meg le lehet tojni. Az anyja felnőtt ember, azt csinál amit akar.
2015. júl. 9. 12:48
 23/29 anonim ***** válasza:
67%

szerintem,- mivel a gyerek nagymamájárol beszélunk igy simán belefér, hogy hozza-viszi az unokáját az oviba... másban nem kérném a segitségét.

mondjuk én semmibem sem kértem senki segitségét sem, elvittem én a fiamat az ovodába 10 perc gyalog..korházbol valo távozás utáni 3. napon már minden olyan rutinnal tortént, mint elotte. (de nálunk sajnos a nagyszulok már nem élnek)

2015. júl. 9. 12:48
 24/29 anonim ***** válasza:
72%
18-as! Meghalt a férjem, most tiltsam meg a férjem 80 éves szüleinek, hogy akkor és annyit foglalkozzanak az egyetlen unokájukkal amikor és amennyit akarnak? Szerinted ez lenne a normális? Ha még kiesik az egyik fél (feleség, férj) akkor a nagyszülők mehetnek a levesbe? Normális vagy te? Nekik is közük van a gyerekhez! Másrészt az én esetemben szerinted ki fog velük törődni ha már magatehetetlenek lesznek? Az unokájuk az egyetlen közeli rokonuk! Mivel az unoka még csak két éves, tippeld meg ki fog velük törődni?
2015. júl. 9. 12:59
 25/29 anonim ***** válasza:
26%
Utolsó! Kevered a szezont a fazonnal, de mindegy.
2015. júl. 9. 15:41
 26/29 anonim ***** válasza:
68%

Nem keveri, a lényeg szempontjából tökmindegy, hogy válás vagy elhalálozás miatt van vége a kapcsolatnak, a nagyszülők nagyszülők maradnak.

Elfogadnám exanyós segítségét, ha jóban vagyunk és tudom, hogy nem túlságosan megerőltető neki. Ételt csak úgy, hogy nem nálam főz, ha néha áthoz kaját, megköszönném. Fiús anya vagyok, ha valamelyik srácom kapcsolata szétmenne, pláne ha leginkább az ő hibájából, biztos, hogy én is tartanám a kapcsolatot az unokámmal és a volt menyemmel, szükség esetén a segítségemet is felajánlanám neki.

2015. júl. 9. 17:52
 27/29 anonim ***** válasza:
90%

Felkínált segítség, jól is jön, ne is gondolkozz rajta!

Ex anyós majd látja, ha a fiának is szüksége van rá, akkor majd átgondolja.

2015. júl. 10. 17:56
 28/29 anonim ***** válasza:
100%
Ha a nyolcadik férjemet fogyasztanám, és lenne már mindegyiktól gyerekem, akkor is elfogadnám bármelyik nagyszülő segítségét, hiszen az unokájának is segít vele.
2015. júl. 10. 19:49
 29/29 anonim ***** válasza:
70%

Meg vagyok döbbenve a legtöbb hozzászóláson és az ex férj ostobaságán is. Nálunk ugyanebben az esetben nemcsak a volt férj segített illetve annak családja, de az új felesége is! És ez a normális.

Fogadd el a segítséget, természetesen!

2015. júl. 11. 16:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!