Ti elfogadnátok segítséget az ex-anyósotoktól ebben a helyzetben?
Van egy nagy 5 éves gyerek, ő az anyós unokája. Az anyuka terhes. Az anyós felajánlotta, hogy a szülés után szívesen segít, hozza-viszi a nagyot oviba, az első hetekben főz is - persze nem naponta, csak ha szükséges.
Az exférj ezt nehezményezi. Szerinte ezzel kihasználják az anyját.
Szerintetek kinek van igaza?
Ha ilyen jóban vagytok, és ő ajánlotta fel, akkor elfogadnám a segítséget.
Az exférj meg ne nehezményezze. Ne úgy fogja fel, hogy neked segít, hanem az unokájának, aki az ő gyereke!
Egyébként az exférj is vihetné oviba a gyereket, hiszen az ő gyereke is. :) Ha nem tetszik neki, akkor vigye ő :)
Ha anyós magától ajánlotta fel, akkor el lehet fogadni. Esetleg tölthetne most a nagyobb gyerek picit több időt is a nagyinál, úgy tényleg nem nehezményezheti a férjed,h a gyereke a nagyanyjánál van.
Amúgy én nem vitatkoznék, megmondanám az exnek h rendezze le az anyjával, te nem fogsz beleszólni anyós döntéseibe. Gondolom az anyjának nem meri mondani.... Amúgy miért is kihasználás ha a nagymama több időt tölt az unokájával?
Sok válaszolót nem értek,hogy jön ide a jellenlegi apuka,es a munkája? Ne keressetek mar hibat a kérdezőbe, csak a kérdésre válaszoljatok es ne a ti kivancsiskodasotokra válaszoljon mar!
Igen fogad el a segítséget,ugyanis az ő unokája is!attol hogy a fiától elmaradtatok meg ugyanugy nagymama!nincs ebbe semmi baj,magától ajanlota fel,te meg fogadd el!!az ex ferj meg eleg tapló hogy kihasználva érzi anyukáját mert a gyereket hozzna vinné oviba,ext az ec ferj is megtehetné!
15: Csak egy válaszoló van, aki ezen rágózik :) Én le is pontoztam az összes hozzászólását :D
Nem értem, mi a gond azzal, hogy jóban vannak és segítik egymást. Egyébként meg az unokájának segít, biztosan örül, hogy vele lehet. És ez így normális.
18: Igen, a hiba benned van. Mert attól, hogy elváltak még ugyanúgy a nagymamája a gyereknek. És miért ne vihetné a nagyi oviba a gyereket? Csak a szülők érintkezhetnek a gyerekkel? :)
De az apukája is vihetné, attól még az apukája, hogy elváltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!