Miert viselkedik igy velem anyosom?
Szerintem ez célzás volt a részéről. Méghozzá elég érzéketlen.
Ne foglalkozz vele. Mondd el a férjednek, hogy mi volt, esetleg ő rakja helyre az anyját.
Ptóbàlj meg ne foglalkozni vele. Én elmondanám a férjemnek hogy mit mondott, aztàn beszélgessen el ő veke, elvégre az ő anyukàja.
Èn ext tettem, amikor kiderült hogy természetes úton nem lehet kisbabàm, az anyósom meg közölte, hogy biztos azért, mert annyi abortuszom... stb-m volt fiatalkoromban, hogy nem lehet....
úgyhogy sztem tényleg beszéld meg a férjeddel vagy mobdd el anyósodnak, hogy eszed ágàban sincs elvetetni a picit!
boldog babavàràst kívànok :)
Borzasztó bunkóság volt ez anyósod részéről. Szerintem mondd el ezt a férjednek és a jövőben csökkentsd minimálisra anyósoddal a találkozást.
Sőt, én lehet, hogy anyósod rokonai (férje, másik gyereke) előtt is elmondanám, hogy ő ilyet kérdezett tőlem, és ez nekem nagyon rosszul esett. Ezután biztos mindenki megértené, hogy anyósodtól nagy távolságot tartasz.
A kérdésedre válaszolva: "Miért?"
Szerintem azért, mert más feleséget akart a fiának és abban bízott, hogy szétmegy a házasságotok. Ha közös gyerek lesz, akkor ennek csökken az esélye. Talán szándékosan is volt bunkó, hogy ezzel fölb...a sz agyadat és emiatt veszekedj a férjeddel. Remélem ezt nem teszed, és különbséget tudsz tenni a férjed és anyósod között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!