Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mit szólnátok ehhez? Örülnétek...

Mit szólnátok ehhez? Örülnétek neki?

Figyelt kérdés

Férjem most hívott, hogy a szülei lefoglaltak egy szálláshelyet a Balatonon 1 hétre 6-unknak. Ők 2-en és mi 4 en a férjem és a ket gyerek.

Valahol örülök neki de fel húztam magam azon, hogy meg sem kérdezték hogy jó e az időpont, nem e terveztünk valamit arra a hétre. Illetve hogy arra a helyre szívesen mennénk e.

Férjemnek mondtam, hogy idén nyáron nem szeretnék strandra menni, illetve ha megyek is nem bikiniben. Gátlásaim vannak. A lányunk 1,5 😆éves a fiunk pedig 1 hónapos. Azt nem értettem, hogy erre a hónap végére vagy a jövő hónap végére foglaltak szállást. Amúgyis amikor itt vannak 1 hétvégét akkor is mindig összevesznek a férjemmel valamin, illetve ők is szoktak összeveszni.

az dühít hogy ők akarják beosztani az időnket. Azért megkérdezhettek volna minket is. A kisfiam hol alszik? Babakocsiban 1 hétig???

2015. jún. 7. 11:47
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
47%

Nyilvan kedvessegnek szantak amivel semmi baj :) biztos orulnek de....

nekem a gyermekagyi verzes egeszen 10 hetig tartott....jobb esetben is 6 de utana az anya szervezete sokkal fogekonyabb a fertozesekre. Ezt a nodoki mondta. Kb 12.hetig nem ajanlatos ilyenkor a pancsi. (en eloszor szeptemberben furodtem toban a babam majusi). Illetve nem mindenkinek megy szepen vissza a hasa. Am erre egy olyan bikinit tudok javasolni ami takarja a pocidat. A kicsinek vehettek utazoagyat de mindenkepp jelezd a szallashely fele,hogy a baba akkor 2-3 honapos. Mi amikor menni akartunk 3-4 szallast is felhivtunk,hogy 3 hos a kicsi es kozoltek akkor nem tudnak fogadni. Szoval en orulnek de azert megkerdezhettek volna :)

2015. jún. 7. 15:14
 12/14 anonim ***** válasza:
13%

Kihasználtak, hogy kezdő fizetésemből és gyesből éltünk. Arra nem adtak pénzt, ahová mi szerettünk volna menni egy 3 éves és egy 3 hónapos kislánnyal. Azt mondták fogorvosra kell a pénzt

De bezzeg befizettek nekünk egy nagy közös nyaralásra.

Elmentünk, mit tehettünk volna?

Rémtörténetet sült ki a kérdezőéhez hasonló korú gyerekekkel a három nemzedékes, 11 személyes nyaralásból.

Egy nagynéném is ott volt.

Több részletben utaztunk, én a 3 éves kislányunkkal vonaton. Még mi értünk le a leghamarabb, mert pl. a tragacs, ami a feleségemet vitte a 3 hónapos kislánnyal, nem bírta a Mecsekben az emelkedőt.

Az öcsém és a sógornőm két hétig nem mosták ki a másfél éves gyerek pelenkáját a szomszédos vityillóban.

Pedig az akkora gyerek már felnőtt kaját eszik, következésképpen felnőtteset szarik.

Utána a zsíros sült szalonnát lenyomták az engedelmes sógornőm torkán, aki éppen hogy felgyógyult a májgyulladásból. Epilepsziás nagyrohamot kapott. Habzott a szája, ahogy a nagykönyvben meg van írva.

Amikor meg hazajöttünk, azt hallgathattuk egy évig az apámtól, hogy átadták nekünk a komfortos faházat és ők a kakasülőn laktak a komfort nélküliben.

2015. jún. 9. 10:07
 13/14 anonim ***** válasza:
35%

Imádni fogják a szállodaszomszédok a 2 hónapos és a 1.5 éves társaságát. Ők megtervezték a nyaralást,erre vártak egész évben, fizettek nem is keveset, mindezért egy nagy valószínűséggel NEM bababarát szállodának (tehát feltételezhetően csendre vágynak).

SOsem fogom megérteni, hogy egy ilyen kicsi gyerekkel miért nem lehet otthon maradni, ha már annyira vágytunk rá, nyilván "kibírunk". pár hónapot

2015. jún. 14. 11:39
 14/14 anonim ***** válasza:
60%
Lepontozhatsz, de más babáját hallgatni reggetlől-estig, az évi két hét szabadságban nem nagy öröm, sőt. Irtó nagy taplóság a babás családok részéről, ha nem tájékoztatják a szállodát a gyerekekről, ill. ha nem számukra megfelelő szállodát keresnek.
2015. jún. 16. 09:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!