Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mit csináljak anyósommal?

Mit csináljak anyósommal?

Figyelt kérdés

Akár hányszor jönnek, anyósom soha nem eszik abból amit főzök.

Az eddigi tapasztalatok alapján semmi gond nincs a főztömmel.

Mikor kérdezem tőle csak azt mondja, hogy nem kér.

Még ha olyan ételek lennének, de rántott hús amit aztán tényleg nem lehet elrontani.

Komolyan egyszerűen nem értem. És ilyenkor mikor eszünk, ő tüntetőlegesen beül a másik szobába.

Mi baja lehet?

2015. máj. 4. 14:10
1 2
 11/14 clara.s ***** válasza:
100%
Ne foglalkozz vele.nincs magával se kibékülve.én azért megkérdezném mindenki előtt,hogy sose éhes amikor itt van? Meg te se egyél abból amit ő főz,az én anyósom mikor itt volt,inkabb atsetalt a sparba spenótos pékütiért ebéd helyett :-) leszartam,ő nem evett főtt ételt egy hétig.pedig mi den nap megkérdeztemmit főzzek? Mondjad neki ha ő főz: köszönöm nem kérek,a múltkor valami miatt ment a hasam ettől.vagy aj de jol néz ki,belekostolsz es mond azt neki h a te nagymamad ezt milyen jol csinalta,azota se ettel olyan finomat.na ez ki fogja verni a biztositekot nala :-D
2015. máj. 4. 15:19
 12/14 clara.s ***** válasza:

Tedd ki ezt a facebookjara

[link] Notár Mary: Anyós dal.

2015. máj. 4. 18:10
 13/14 anonim válasza:
42%

Csalogasd oda mentával, vagy ami még bejöhet az, hogy be borsozod a székét.

Sok szeretettel puszil titeket:

egy Anyós aki szereti a vejét

2015. máj. 5. 14:28
 14/14 gago77 ***** válasza:
Az anyos, ugy jo, ha porhanyos! Csinalj neki egy merges gomba porkoltet, hatha azt bekajalja! :)
2015. máj. 6. 19:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!