Engem nem köszöntött meg az anyósom a születésnapi bulimon mindenki meg köszöntött csak ő nem. Szerintetek én megköszöntsem?
Neki lesz a napokban a 60. születésnapja nem tudom hogy elmenjek-e a bulijára de nem köszöntöm meg vagy nem megyek el.Annyit kell tudni nem bírja a fejem én se az övét , nem fogad el engem, lenézz , méreget azt csinálja mint egy nem normális ember.
Szerintetek mi lenne a jó megoldás ? Mert jó pofizni nem akarok.
Nos,kerdes, hogy mit akarsz üzenni a viselkedeseddel.
Ha a "bunkó voltál én is bunkó leszek, utáljuk egymást továbbra is", felvalllva hogy mindenki téged tart majd a kialhtatlan menynek és igazat ad majd az anyósnak, hogy téged valóban csak utálni lehet, akkor ne menj el.
Ha "bunkó voltál, de én nem leszek az, ha a fejed tetejére állsz se, mert többet érek én annal" , akkor menj el. Én a másodikat választanám
elmennék és megköszönteném
nem jópofiznék, de egy boldog születésnapot vagy isten éltessen nem is jópofizás, csak sima udvariasság
de szeretném mindenképpen, hogy lássa, hogy én nem vagyok olyan bunkó, mint ő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!