Ti elfogadnátok ezt az ajánlatot vagy nem?
Off!
Le a kalappal anyósodék előtt. Anyósod meg főleg gerinces asszony lehet, hogy nem csak legyint egyet a kisfia baromságára és megpróbálna rábeszélni, hogy menj vissza a fiához. Azért ez ritka és még támogatnak is.
Amúgy szerintem az lehet mögötte, hogy félnek attól, hogy a fiuk hülyesége rájuk is kihat, pl. nem láthatnák annyit a gyerekeket.
24-es, azért nem mindegy neked sem, milyen körülmények között bocsátanál meg ugye?
Itt nyomorult 2 hónapot(!!) nem bírt ki a férj szex nékül. Szerintem két hónap nagyon rövid idő, hiszen ez alatt eljutott a "jaj aggódom a feleségemért, mi lesz vele" lelkivilágtól a "na, most már látszik, hogy meghalni nem fog, de nincs aki lecumizzon itthon, inkább elmegyek a Marihoz" állapotig. Azért ez így erős.
persze, hogy fogadd el. a gyerekek nevén lesz, az övéké lesz. ha felnőnek te kiköltözhetsz, ahova akarsz, és nekik lesz hol lakniuk.
vissza ne utasítsd az ilyen ajánlatot! nyilván az anyósodék is gondoltak arra, hogy te nem aggszűzként akarod leélni az életed hátra lévő részét.
nem tartozol, és nem is tartozhatsz nekik elszámolással az érzelmi életedet illetően.
a gyerekeket ők biztonságban akarják tudni, ami így létrejön.
ne utasítsd ezt vissza, nagyon bolond lennél, ha visszautasítanád. amit az albérletre költenél, azt meg rakd félre, és mire a gyerekek felnőnek, neked is lesz belőle lakásod, és a gyerekeknek is lesz honnan elindulniuk.
Biztos, hogy elfogadnám,itt nem az elvekről van szó, meg hogy ki veszi (A GYEREKEKE NAGYSZÜLŐJE veszi) itt az a lényeg, hogy van egy biztos fix lakhely ahol fel lehet nevelni a gyerekeket .
Aki hagyná inkább, hogy albérletben tengődjenek ahonnan ha barát ha nem barát az aki kiadja az nem való szülőnek.
Csak rendesen le kell papírozni aztán kész.
Szerintem, mindenképp fogadd el a lakást. Úgy gondolom, hogy ebből nem szabad hiúsági kérdést csinálni!
A gyerekek az elsők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!