Ti elfogadnátok ezt az ajánlatot vagy nem?
Figyelt kérdés
Nagyon jó a kapcsolatom az anyósomékkal. Segítenek ha kell,ahogy én is nekik. Van egy 3 éves gyermekünk és egy 4 hónapos. A terhességem utolsó 2 hónapját kórházban töltöttem,infuziót is kaptam így szülésig nem mehettem haza. Akkor nagyrészt anyósoméknál volt a nagyfiú. A férjem eleinte sűrűn jött aztán egyre ritkábban de gondoltam a munka miatt. Mindig írta,hogy szeret, hívott ha bejött hozott valami finomat. Aztán mikor letelt a 6 hét és jöttünk haza a kontrollról azt mondta elakar valamit mondani csak megvárta míg jól leszek. Közölte,hogy amíg én benn voltam neki szüksége volt a gyengédségre így összefeküdt az egyik ismerősével. Régebben volt köztük egy csók de a mi megismerkedésünk előtt 1 évvel így nem zavart,hogy jóban vannak. Ezen annyira kiborultam,hogy mikor hazaértünk összepakoltam a gyerekek holmijait illetve a sajátomat, felhívtam anyumat aki a gyerekekre vigyázott és mondtam,hogy odaköltözünk pár napra. Mivel közös kártyánk van így kivettem 30 ezer forintot illetve másnap mikor kicsit megnyugodtam bementem a bankba és a megtakarításunk felét is kivettem ami 300 ezer forint. Kerestem egy albérletet szerencsére 2 héten belül találtam is és átköltöztem a gyerekekkel. A nagynak azt mondtam,hogy apa sokat dolgozik így nézünk a nagyszülőkhöz közeli lakást. A ház amibe laktunk a férjemé már a megismerkedésünk előtt is megvolt. A férjem nagyon megbánta és mindig könyörög,hogy fogadjam vissza de számomra itt véget ért a kapcsolatunk. A szülei és az én szüleim is velem értenek egyet és nagyon kiakadtak a helyzeten. Nyilván az ő szüleivel is tartom a kapcsolatot sűrűn a gyerekek miatt. A férjem hétvégente elviheti a nagyot. Mivel GYED-en vagyok így 120 ezret kapok+családi pótlék illetve a férjemtől havi 50 ezret. ebből fizetek mindent. Anyósomék felajánlották,hogy mivel ők nemrég adták el az egyik telküket és a pénzt a gyerekeknek rakták volna félre, milenne ha vennénk magunknak (nekem és a kicsiknek) egy lakást amilyet szeretnénk (12 millióig) ami természetesen a gyerekek nevén lenne. Örülök neki és nyilván könyebb lenne de nem tudom elfogadjam e mégis csak a férjem szülei. Ti elfogadnátok a helyemben?2015. ápr. 13. 11:21
11/41 anonim válasza:
én elfogadnám. igy gondolkodik egy normális nagyszulo.
12/41 A kérdező kommentje:
amugy magaval az alberlettel nincs baj fel evig maradhatunk amig a baratunk kulfoldon van aztan neznem kell ujat. Nezegettem kicsit kozelebb az ovodahoz es a bolcsihez,mert most 1 orat utazunk oda,hogy kesobb a munkahelyemhez is kozelebb legyen. Olyan 60+rezsire jonnek ki kb ami mondjuk 120 ezer havonta. Az a baj nem tudom,hogy lesz kesobb de senkire nem akarok raszorulni. Mar csak buszkesegbol se. Ha dolgozom akkor tobbet fogok kapni kb 150-170 attol fugg itthon lesz e idom dolgozni. Konyebb lesz de nyilvan nem igy terveztem
2015. ápr. 13. 11:43
13/41 anonim válasza:
El!
1. A gyerekek kapnák nem te. Rájuk gondolj!
2. Kiegyezhettek úgy is,hogy a pasi nem fizet gyerektartást,hanem helyette kapjátok a lakást.
14/41 anonim válasza:
Elfogadnám. Nem Neked, a gyerekeidnek, unokáinak adja, és nagyon szép gesztusnak találom tőlük.
Sok anyós, após a válás után szítja a tüzet, még akkor is, ha tudja, az unokák látják a kárát.
Férjed szülei, de a gyerekek nagyszülei.
15/41 anonim válasza:
Off.
Akik azt írják,hogy "Ne fogadd el,mert mit szól majd az új pasid?"...mit szólna? Miért más ez,mint amikor válás után a nőé lesz a közös lakás?
On.
16/41 anonim válasza:
Én is elfogadnám, nem te kapod, hanem a gyerekek. Az ô biztonságukat szolgálja.
17/41 anonim válasza:
Nehéz helyzet, de szerintem elfogadnám én is. A gyerekek kapják végül is. Te tudod, hogy mennyire éreznének jogot arra, hogy beleszóljanak az életedbe. Gondolok itt arra, amit már mások is említettek, hogy ha megismerkedsz valakivel mi lesz.
18/41 A kérdező kommentje:
igen nekem is ez a dilenmam,hogy megis a gyerekek kapjak de egy fix pont. A maradek penzt termeszetesen mar elraktak nekik. Raadasul van vegrendeletuk amibe egyertelmuen benne van,hogy ahol most laknak a fiuke a masik amit most adtak el az unokake. De nyilvan modositanak. Anyosom mondta,hogy jobb lenne ha uj eletet kezdenek,mert bar a fia de,hogy tehet ilyet amikor en a kozos babankkal vagyok korhazban. Szamara ez megbocsathatatlan. Erkolcsileg. Nem beleszolosok szerencsere es segitenek,mert engem nagyon megviselt. A ferjem azt hitte majd atbeszeljuk de ezen nincs mit. Mivel a gyerekeke lenne igy a ferjem tovabbra is fizetne gyt-t mert nem az o penze hanem a szuleie. Csak ez olyan furi helyzet nekem is. De tobb maradna a kicsikre
2015. ápr. 13. 12:00
19/41 anonim válasza:
15-ös, nem azt írták, hogy a pasija mit szólna majd, hanem a nagyszülők... szövegértelmezés 1-es, menj a helyedre.
20/41 anonim válasza:
De ha te ezt a pénzt most elköltöd magadnak egy lakásra, akkor mit fogsz adni a 2 gyerekednek? Kiköltözöl onnan, amikor felnőttként nekiindulnak az életnek? Vagy elmondod, hogy hát igen, nagymamáék ezt nektek szánták, de én inkább lakásra költöttem, ti meg... így jártatok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!