Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Ti elfogadnátok ezt az ajánlat...

Ti elfogadnátok ezt az ajánlatot vagy nem?

Figyelt kérdés
Nagyon jó a kapcsolatom az anyósomékkal. Segítenek ha kell,ahogy én is nekik. Van egy 3 éves gyermekünk és egy 4 hónapos. A terhességem utolsó 2 hónapját kórházban töltöttem,infuziót is kaptam így szülésig nem mehettem haza. Akkor nagyrészt anyósoméknál volt a nagyfiú. A férjem eleinte sűrűn jött aztán egyre ritkábban de gondoltam a munka miatt. Mindig írta,hogy szeret, hívott ha bejött hozott valami finomat. Aztán mikor letelt a 6 hét és jöttünk haza a kontrollról azt mondta elakar valamit mondani csak megvárta míg jól leszek. Közölte,hogy amíg én benn voltam neki szüksége volt a gyengédségre így összefeküdt az egyik ismerősével. Régebben volt köztük egy csók de a mi megismerkedésünk előtt 1 évvel így nem zavart,hogy jóban vannak. Ezen annyira kiborultam,hogy mikor hazaértünk összepakoltam a gyerekek holmijait illetve a sajátomat, felhívtam anyumat aki a gyerekekre vigyázott és mondtam,hogy odaköltözünk pár napra. Mivel közös kártyánk van így kivettem 30 ezer forintot illetve másnap mikor kicsit megnyugodtam bementem a bankba és a megtakarításunk felét is kivettem ami 300 ezer forint. Kerestem egy albérletet szerencsére 2 héten belül találtam is és átköltöztem a gyerekekkel. A nagynak azt mondtam,hogy apa sokat dolgozik így nézünk a nagyszülőkhöz közeli lakást. A ház amibe laktunk a férjemé már a megismerkedésünk előtt is megvolt. A férjem nagyon megbánta és mindig könyörög,hogy fogadjam vissza de számomra itt véget ért a kapcsolatunk. A szülei és az én szüleim is velem értenek egyet és nagyon kiakadtak a helyzeten. Nyilván az ő szüleivel is tartom a kapcsolatot sűrűn a gyerekek miatt. A férjem hétvégente elviheti a nagyot. Mivel GYED-en vagyok így 120 ezret kapok+családi pótlék illetve a férjemtől havi 50 ezret. ebből fizetek mindent. Anyósomék felajánlották,hogy mivel ők nemrég adták el az egyik telküket és a pénzt a gyerekeknek rakták volna félre, milenne ha vennénk magunknak (nekem és a kicsiknek) egy lakást amilyet szeretnénk (12 millióig) ami természetesen a gyerekek nevén lenne. Örülök neki és nyilván könyebb lenne de nem tudom elfogadjam e mégis csak a férjem szülei. Ti elfogadnátok a helyemben?
2015. ápr. 13. 11:21
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
90%
én elfogadnám. igy gondolkodik egy normális nagyszulo.
2015. ápr. 13. 11:42
 12/41 A kérdező kommentje:
amugy magaval az alberlettel nincs baj fel evig maradhatunk amig a baratunk kulfoldon van aztan neznem kell ujat. Nezegettem kicsit kozelebb az ovodahoz es a bolcsihez,mert most 1 orat utazunk oda,hogy kesobb a munkahelyemhez is kozelebb legyen. Olyan 60+rezsire jonnek ki kb ami mondjuk 120 ezer havonta. Az a baj nem tudom,hogy lesz kesobb de senkire nem akarok raszorulni. Mar csak buszkesegbol se. Ha dolgozom akkor tobbet fogok kapni kb 150-170 attol fugg itthon lesz e idom dolgozni. Konyebb lesz de nyilvan nem igy terveztem
2015. ápr. 13. 11:43
 13/41 anonim ***** válasza:
24%

El!

1. A gyerekek kapnák nem te. Rájuk gondolj!

2. Kiegyezhettek úgy is,hogy a pasi nem fizet gyerektartást,hanem helyette kapjátok a lakást.

2015. ápr. 13. 11:45
 14/41 anonim ***** válasza:
61%

Elfogadnám. Nem Neked, a gyerekeidnek, unokáinak adja, és nagyon szép gesztusnak találom tőlük.

Sok anyós, após a válás után szítja a tüzet, még akkor is, ha tudja, az unokák látják a kárát.

Férjed szülei, de a gyerekek nagyszülei.

2015. ápr. 13. 11:46
 15/41 anonim ***** válasza:
65%

Off.

Akik azt írják,hogy "Ne fogadd el,mert mit szól majd az új pasid?"...mit szólna? Miért más ez,mint amikor válás után a nőé lesz a közös lakás?

On.

2015. ápr. 13. 11:48
 16/41 anonim ***** válasza:
81%
Én is elfogadnám, nem te kapod, hanem a gyerekek. Az ô biztonságukat szolgálja.
2015. ápr. 13. 11:48
 17/41 anonim ***** válasza:
Nehéz helyzet, de szerintem elfogadnám én is. A gyerekek kapják végül is. Te tudod, hogy mennyire éreznének jogot arra, hogy beleszóljanak az életedbe. Gondolok itt arra, amit már mások is említettek, hogy ha megismerkedsz valakivel mi lesz.
2015. ápr. 13. 11:50
 18/41 A kérdező kommentje:
igen nekem is ez a dilenmam,hogy megis a gyerekek kapjak de egy fix pont. A maradek penzt termeszetesen mar elraktak nekik. Raadasul van vegrendeletuk amibe egyertelmuen benne van,hogy ahol most laknak a fiuke a masik amit most adtak el az unokake. De nyilvan modositanak. Anyosom mondta,hogy jobb lenne ha uj eletet kezdenek,mert bar a fia de,hogy tehet ilyet amikor en a kozos babankkal vagyok korhazban. Szamara ez megbocsathatatlan. Erkolcsileg. Nem beleszolosok szerencsere es segitenek,mert engem nagyon megviselt. A ferjem azt hitte majd atbeszeljuk de ezen nincs mit. Mivel a gyerekeke lenne igy a ferjem tovabbra is fizetne gyt-t mert nem az o penze hanem a szuleie. Csak ez olyan furi helyzet nekem is. De tobb maradna a kicsikre
2015. ápr. 13. 12:00
 19/41 anonim ***** válasza:
59%
15-ös, nem azt írták, hogy a pasija mit szólna majd, hanem a nagyszülők... szövegértelmezés 1-es, menj a helyedre.
2015. ápr. 13. 12:05
 20/41 anonim ***** válasza:
10%
De ha te ezt a pénzt most elköltöd magadnak egy lakásra, akkor mit fogsz adni a 2 gyerekednek? Kiköltözöl onnan, amikor felnőttként nekiindulnak az életnek? Vagy elmondod, hogy hát igen, nagymamáék ezt nektek szánták, de én inkább lakásra költöttem, ti meg... így jártatok?
2015. ápr. 13. 12:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!