Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Csak nálunk van így?

Csak nálunk van így?

Figyelt kérdés

Anya és menny viszony.. egyáltalán nem átlagos a menny 20 éve a családban van de anyós-menny viszony olyan mintha barátnők lennének...

nekik marniuk kéne egymást :D (perszenem)

Csak nálunk van ez így??

2015. ápr. 12. 21:44
 1/8 A kérdező kommentje:
sokszor beszélnek telefonon,sokszor van anyós a menny-fia házában és a menny is gyakran megy az anyóshoz,közösen mennek vásárolni,ide-oda
2015. ápr. 12. 21:46
 2/8 anonim ***** válasza:
77%
Igaz én még csak 6,5 éve vagyok a családban, de szeretem az anyósom. :) Nem vagyunk barátnõk korkülönbség miatt, de olyan mintha az anyukám lenne. :)
2015. ápr. 12. 21:47
 3/8 anonim ***** válasza:
93%
meny
2015. ápr. 12. 21:52
 4/8 anonim ***** válasza:
67%
De irigylem őket... Én mindig ilyen viszonyt szerettem volna az anyóssommal.... Csak nekem nem jött össze. Én is 20 éve vagyok feleség, de anyós ott bánt, ahol tud. Pedig de jó lenne, ha együtt mennék vásárolgatni, stb... Nekem már az anyukám meghalt, sajnos. Ehhez a jó viszonyhoz kell egy jóindulatú anyós.
2015. ápr. 12. 22:08
 5/8 anonim ***** válasza:
88%

Két emberen múlik. Hiába akar bármelyikőtök jóban lenni, ha a másik elzárkózik előle/színlel

Örülj, hogy nálatok okés a kapcsolat és nem ellenségként tekint rád anyós.

2015. ápr. 13. 06:47
 6/8 anonim ***** válasza:
54%
Mi het evig nem voltunk joban, gyozkodte a fiat folyamatosan, hogy nem illunk ossze, pedig semmit nem tudott rolam, "csokolom-szia"-nal tobbet nem beszeltunk, szoval nem tudom, mi alapjan hitte, hogy en rossz valasztas vagyok. Aztan egyszer beszeltunk valami miatt kb 20 percet telefonon (eletunk elso beszelgetese volt, ami 1-1 szonal tobbet jelentett) es abban a pillanatban "belem szeretett". Azota nagyon szeret, sokat beszelunk telefonon, es van, hogy felhiv engem, beszelunk egy orat.
2015. ápr. 16. 21:33
 7/8 anonim ***** válasza:
39%
Hát, sok helyen szeretnék, hogy az anyós és a Menny között nagyon szoros kapcsolat állna...de ez hosszadalmas idő a többségnél...
2015. ápr. 23. 11:14
 8/8 anonim ***** válasza:
Anyòsbòl nekem is a porhanyòs jutott. Igaz màr elvàltam a fiàtòl, de a mai napig olyan velem, mintha a lànya lennèk, ès ùgy is szòlìt, hogy kis lànyom. Ès ami nagyon ritka, hogy ha jön az unokàihoz làtogatòba, a màsik gyerekeknek is hoz valamit, pedig semmi köze hozzàjuk. Ilyen is van. Bàr azt nem szerettem, hogy minden szavàval a fiàt dìcsèrte. Kicsit olyan volt, mintha ő lett volna az a nő aki tökèletesre nevelte a gyerekèt. :))
2015. jún. 9. 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!