Lányos szülők! Ha a lányotok jelenleg 16,5 éves, és a srác, akivel szimpatizál 22,5, mikortól engednétek el a lányotokat vele?
Figyelt kérdés
Tehát ha ez a két ember adott. Hány éves korától engednétek el a lányotokat ezzel a fiúval úgy, hogy előtte odamegy hozzátok és engedélyt kér arra, hogy elvigye a lányt. Tehát nemcsak úgy szó nélkül lenyúlná, hanem tényleg megkérdezné, hogy ti mikortól engednétek el.
Elengednétek akár már most is, vagy várnátok, míg 17, esetleg 18 lesz a lány (ekkor ugye a fiú 23 és 24)?
2015. ápr. 6. 19:33
11/13 anonim válasza:
én úgy kb 17 voltam, mikor járni kezdtem egy nálam majdnem 5 évvel idősebb sráccal. Anyumék ismerték őt régebbről, egy zenekarban játszottunk. Nálunk sosem volt probléma, hogy elmehetek-e valakivel, viszont anyukám szerintem nem örült volna, ha a fiú kér el - arra nehezebb átgondoltan válaszolni. Ha én kérdeztem, arra tudott kérdéseket föltenni, hogy mégis mit akarok elérni, ugye nem leszek meggondolatlan... ezt egy idegen fiúval nem lehet.
12/13 anonim válasza:
Semmiképpen sem!
Ki tudja mit akart a lányodtól.
13/13 DrCsernPitti válasza:
El engedném, bár mikor már nagykorúak lettek akkor is minden pasijukat elástam volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!