Mit jelent ha az anyós ugyan olyan színű ruhát vesz fel mint a menyasszony?
Én azt hallottam hogy ha az anyós ezt csinálja ez egy fajta tiltakozás hogy nem akarja a fiát hozzá adni a menyasszonyhoz.
Ti mit gondoltok?
Már írtam korábban is hogy más ismerős rokon meg kérdezte hogy milyen színű ruhába leszek mert ők nem szeretnének olyan színűbe lenni amiben én leszek.
Anyós látta a ruhámat a buli előtt. Annyi gönce van hogy nem hiszem el hogy nem tudott volna mást fel venni.
Na mind1 köszönöm azért a válaszokat valamit de nem kaptam meg 100%-ban a választ rá. De azért köszönöm :)
Bocs,de miért nem kaptál választ?
SEMMIT NEM JELENT!!! Max.mélyvidéki falun parasztéknál!
Nincs protokoláris és/vagy szokásjogi jelentése.
13# kedves a kérdező szándékosan csak körül írja a színt valószínűleg ő sem fehrében van ám.
Amúgy már nem azért, de mit prolizol meg hagyományozol. Az európai kultúrában élünk. Tele van az európai kultúra uralkodóházakkal, nemességgel, ahol még a mosolygást is a protokoll meg az illemtan határozza meg. Nézd végig a vendégeket. Rendszeresen olyan színben vannak talpig, amire a hozzádhasonlók itt a gyakorin írogatják, hogy aki ért az illemhez, meg a hagyományhoz az nem veszi fel.
Ha meg a magyar hagyományokkal akarunk konkrétan foglalkozni, akkor a magyar hagyomány annyi, hogy a menyasszony vagy simán a legjobb ruháját vette fel, vagy feketét(!) a vendégek meg szintén a legjobb ruhájukat vették fel. Színtől függetlenül.
Kedves kérdező! Ha eddig eddig nem kaptál tuti valaszt, akkor most megkapod.
Azért, mert tudta az anyós, hogy zavarni fog, de nem lesz elég vér a pucadban, hogy szová tedd, ésa gyakorin fogsz nyavajogni.mna ezért.
Mit gondoltál, hogy ide médiumok írkálnak, akik szellemi síkon kommunikálnak az anyósoddal a ruhakérdésről?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!