Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mi a véleményetek erről?...

Mi a véleményetek erről? Apósom a volt felesége temetésére magával vitte a pár hónapja ismert nőjét.

Figyelt kérdés
2015. jan. 9. 11:34
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
55%

Jó, haragszanak rá, ez érthető. De pont az anyós temetésén kell ezt kiadniuk magukból? Legalább annyi lett volna bennük, hogy ha bajuk van az apóssal, akkor azt majd valamikor a temetésen kívül elrendezik vele.

Meg akkor ne vetítsék már ezt az egészet ki a jelenlegi barátnőre.

2015. jan. 9. 12:56
 12/21 anonim ***** válasza:
75%

Itt a rokonok a hibásak, éppen mert RÉGEN elváltak, semmi jelentösége az egésznek.

A pároddal meg beszélj, ne hibáztassa az apját, mert neki sincs igaza. Az apja NEM bemutatni hoza az új partnerét, hanem KÖZÖSEN vettek részt a temetésen. Az apa részéröl ez maximálisan pozitív viselkedés volt, és a barátnö sem tett semmi rosszat.

2015. jan. 9. 12:58
 13/21 A kérdező kommentje:
Én próbáltam a párommal beszélni erről,de azt mondta hagyjuk ezt a témát.Viszont elég gyakran szóba jön az apja és a nője és akkor állandóan szapulja őket.Nekem meg már rossz ezt hallgatni,és nem tudom mit tegyek.Inkább hallgatok és megvárom amíg kimérgelődi magát.Viszont már előre félek,mert jönnek hozzánk ebédre a hétvégén,és a párom lehet beszól majd nekik.A temetésen nem volt botrány,de lehet most lesz.Az a baj,hogy a párom és a rokonsága nem tudott megbocsájtani apósomnak,és ő így nem egy közkedvelt személy lett.
2015. jan. 9. 13:11
 14/21 anonim ***** válasza:
56%

Nem értem, mi a probléma.

Teljesen természetes, hogy magával viszi, nyilván a nő s ott akart lenni, mint TÁMASZ.

A rokonaitok enyhén szólva beszűkült látókörűek.

2015. jan. 9. 13:43
 15/21 anonim ***** válasza:

Nehéz helyzet. Sehogy sem lehet jó. Jelen esetben a nő lehet hogy tartja olyan komolynak a kapcsolatukat hogy egy párnak érezze magát. Tiszteletlenségnek érezte volna ha nem megy el.

Viszont apósodat ismerték a jelenlévők, vele tudtak volna társalogni a múltról és az emlékekről amit a nő jelenlétében csak korlátozottan lehetett volna.

Tehát el kell fogadni hogy ez volt és kész. Nem lett volna jó megoldás.

2015. jan. 9. 16:10
 16/21 anonim ***** válasza:

Ezzel semmi baj nincs. az én párom is elvált. Ha netán az ő volt feleségének a temetése következne, én is elmennék, mert ismerem.

Az élet megy tovább, emberek jönnek, házasodnak, mennek.

2015. jan. 9. 21:02
 17/21 anonim ***** válasza:
48%

Hú, nekem teljesen ellentétes a véleményem, mint a többi hozzászólónak! (Lehet, hogy jól le is leszek pontozva.) :-)))

Szóval én már azon is fennakadtam, hogy apósod mit keresett a temetésen?!

A volt felesége már nem rokona. Apósnak lett új párja (alkalmi vagy állandó, ez most mindegy). Neki a jelenlegi nője családja felé lennének hasonló erkölcsi kötelességei, ha ott halna meg valaki.

Az, hogy előtte hogyan viselkedett az anyóssal, az meg pláne bárdolatlanná teszi a mostani a megjelenését. Lett volna emberséges az anyóssal akkor, amikor még élt, de ha jól értem, addig csak kihasználta!

És, ha jól értem (kérdező 6. hsz-a alapján), nemcsak diszkréten odamentek a temetésre, hanem a torra is odapofátlankodtak. Hát, ilyen előzmények után teljesen megértem az unokatestvért, sőt, ha valaki ott balhét csapott volna, azt is! (Aki nem tett ilyet, valószínűleg csak a többiek fájdalmára való tekintettel nem tette.)

El tudom képzelni, hogy ha a házigazda helyében vagyok, akkor a tornál az ajtóban megmondtam volna nekik, hogy őket ide nem vártuk, ők nem rokonai az elhunytnak és szíveskedjenek elhagyni a házat.

2015. jan. 10. 10:25
 18/21 anonim ***** válasza:
0%
Nem tudom mi az anyukatok gombas likat irtam amit le kellett pontozni de innentol en is lepontozok mindenkit.
2015. jan. 10. 15:24
 19/21 anonim ***** válasza:
0%
Off: Ezek a rakoseletuek lepontoznak ha nem birjak valaki kepet.
2015. jan. 10. 15:25
 20/21 evetke13 válasza:
37%
Ha még nem ismerte, a kvázi új családot, akkor valóban nem ez az a hely, ahol feszítenie kell az új párja mellett!
2015. jan. 12. 12:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!