Gyűlölöm az exem anyját. Meg akarom neki mondani. Mit tegyek?
Szia, én a mai napig világon az exem anyját utálom a világon legjobban. De ezt el is mondtam neki, muszáj volt h kijöjjön belőlem, mert már cataflamon éltem, h lenyugodjak.meg ne legyen belső fájdalmam. kicsit rászoktam, a kapcsolat alatt ,néha ittam is rá.de miután kiadtam magamból elmúlt. (kikészített idegileg a nő)kitalált rólam szemtelen hazugságokat alaptalanul, igazságtalanul folyton kicseszett velem. A pasi ment a levesbe, én a nőt továbbra is utálom, de legalább tudja mit gondolok róla.
azóta boldog párkapcsolatban élek, imádnivaló anyóssal, sajnos a boszorkával is találkozok néha, elkap egy undor... de már nincs mit mondjunk egymásnak.
Én nem bírtam megemészteni.
sztem mond el neki! Ne hagyd magad! Mindegy mit gondol! Magad miatt...
Jaj, nehogy elmondd neki!:) Már csak azért sem, mert túl friss még az élmény, és mi van, ha az exszeddel esetleg kibékültök??!
Az anyjának nem volt joga beleszólni sem, nemhogy még ócsárolni Téged. Örült, hogy esély van arra, hogy visszakapja a kisfiát, és még tett rá emiatt egy lapáttal. Ne foglalkozz ilyen pitiáner emberekkel! Egy ilyen ember véleménye nem fontos. Pláne, hogy nem kérdezte senki!
Írd ki magadból, üvöltsd ki egy erdőben magad, engedd el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!