Elegem van már anyósomból, nem tudom h birjam ki ezt a pár napot? Azt hiszi h nekem nincs családom.
6 hónapos terhes vagyok,idén anyósom jött hozzánk karácsonyra
karácsonyra. Ö kinn él és dolgozik Németországba,nem sokszor van itthon.Tavaly totál egyedül volt kinn,mi meg az én szüleimnél.
Most mivel terhes vagyok albiba kellett menni a céges szállóról,ezért jött anyós. Majd csak január 6-n megy vissza. Már elegem van belőle nagyon,sok.
Idegesít h tervezi h ha meg lessz a baba jövőre már kinn karácsonyozunk. Vags majd jövőre is jön és vigyáz a babára,stb... Igen szó van róla h ki fogunk mi is költözni,de ha igy lessz biztos h a szüleimnél karácsonyozunk,hisz idén nem tudtunk menni-200 kmre vagyunk tőlük. Ök is ritkán fogják látni a babát sajnos. Nincs autónk pici gyerekkel meg nem egyszerű vonatozni.
Sirni tudnék mikor már most a következő karácsonyról beszél. Mikor meg emlitem neki h anyumék is tudják h valszeg kiköltözüni majd,és szomorúak h keveset fogják látni majd a babát,akkor anyós csak annyit mond h majd teletaxiznak. Pedig tudja h anyukám fél fizuját vonják,honnan telne neki 100-150 euró h meglátogasson? Vagy növérem az 5 éves unokahugommal miböl jöjjön?
Tökre ugy csinál mintha én árva lennék v nem tudom...
Párom csak annyit mond h ne mondjak semmit ugyis az lessz amit mi akarunk.
De nem tudom meddig tudok jó képet vágni.. És hogyan?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!