Ti mit szólnátok, ha a nagy karácsonyi ebédre valaki farmerban jönne?
4 gyerekünk van, évek óta külön élnek. A szenteste a legszebb nap az évben: mind jönnek a házastársaikkal és az unokáinkkal.
A lányom felhívott, hogy ne húzzam fel magam, de a fiam új barátnője nem fog kiöltözni, farmerban-pólóban jön.
Én ennek nem örülök, igenis tisztelje meg ezt a napot.
Ti szóvá tennétek?
Nézd, ha valaki farmerban és tornacsukában képes egy klasszikus koncertre vagy egy színházi előadásra bepofátlankodni, akkor a karácsonyi ebéd vagy vacsora már igazán nem számít.
Ne csinálj magadnak problémát ott, ahol nincs probléma.
Kedves kérdező: nem attól lesz érték a karácsony, hogy elegáns ruhában van valaki. Tudod, mindegy milyen ruhát visel valaki, ha utál ha lenéz, ha megvet.... ha anyira értékesnek tartod a karácsonyod, ne a csomagolást nézd, hanem a belsőt.
Nem tenném szóvá, az biztos, hogy ez aláásná a jövőbeli kapcsolatod vele.
Ha otthon lesztek miért lenne baj? Én se fogok kiöltözni karácsonyra, mert nem a ruha a fontos. Sima farmer és póló lesz rajtam. Személy szerint én feszengek, ha valahova ki kell öltözni, nehezen tudom igazán jól érezni magam, ezért ha lehet kerülöm a nagyon dress kódos helyeket. Lehet, hogy a lány is hasonló típus.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!