Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Szerintetek megsértődik...

Szerintetek megsértődik rajta? Eddig eszembe se jutott!

Figyelt kérdés

Drága anyósomtól még terhesen kaptam egy hosszított kötött pulovert.

Nagy szolgálatott tett, mert akkor is jó volt rám, mikor már egy-két pocaknaci se (hatalmas hasam volt).

Szülés után édesanyámmal kitaláltuk, hogy a babának csinálunk belőle egy pólyát. Tekintve hogy több okból sem hordanám: elméletileg háromnegyedes az ujja, de nekem csak könyökig ér, a színe a rózsaszín öt árnyalatában "pompázik", és az egésznek van egy olyan fürdőköpeny beütése.

Nos, elkészülr a pólya, és mondanom se kell, szupercuki lett :) még kis csuklyája is van, az ujjaiból zokni lett, a nagylányomnak pedig lábszármelegítő.

Aztán elmondtam anyukámnak, hogy anyóstól kaptam, erre megszeppent, hogy nehogy anyós megharagudjon.

Ti ilyen helyzetben megsértődnétek?

2014. dec. 12. 08:14
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
40%
meg nem tudom érteni, miért lettem lepontozva...
2014. dec. 12. 12:31
 12/17 anonim ***** válasza:

en sem vagyok anyos de nem sertodnek meg max akkor ha:

soha nem latnam rajtad

kukaban lenne

kutyanak kinti melegitonek

De igy hogy pólya lett,zokni,es labszarmelegito szerintem jobb igy :) inkabb minthhogy kidobd. En nem sertodnek meg,vegulis nem mert karba :)

2014. dec. 12. 12:38
 13/17 anonim ***** válasza:
0%
hold_viola1: MINDENKI le lett pontozva, nyilván erre járt az a lény, akinek a lepontozás élete legnagyobb öröme.
2014. dec. 12. 12:47
 14/17 anonim ***** válasza:
Szerintem ez tök jó, én nem sértődnék meg. :)
2014. dec. 12. 14:54
 15/17 anonim ***** válasza:
miért nem mondod azt, hogy annyira szerette a picur rajtad a pulcsit, hogy továbbiakban is szeretted volna, ha a picit melegíti? ;)
2014. dec. 12. 19:41
 16/17 A kérdező kommentje:
Szerencsére semmilyen köntörfalazás nem kellett, egyből imádta a cuccot. Persze nagyban hozzájárult egy elégedett képű, pufi töltelék :)
2014. dec. 14. 23:19
 17/17 anonim ***** válasza:
De jó! :-)) Ennek szívből örülök!
2014. dec. 15. 20:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!