Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Szerintetek megsértődik...

Szerintetek megsértődik rajta? Eddig eszembe se jutott!

Figyelt kérdés

Drága anyósomtól még terhesen kaptam egy hosszított kötött pulovert.

Nagy szolgálatott tett, mert akkor is jó volt rám, mikor már egy-két pocaknaci se (hatalmas hasam volt).

Szülés után édesanyámmal kitaláltuk, hogy a babának csinálunk belőle egy pólyát. Tekintve hogy több okból sem hordanám: elméletileg háromnegyedes az ujja, de nekem csak könyökig ér, a színe a rózsaszín öt árnyalatában "pompázik", és az egésznek van egy olyan fürdőköpeny beütése.

Nos, elkészülr a pólya, és mondanom se kell, szupercuki lett :) még kis csuklyája is van, az ujjaiból zokni lett, a nagylányomnak pedig lábszármelegítő.

Aztán elmondtam anyukámnak, hogy anyóstól kaptam, erre megszeppent, hogy nehogy anyós megharagudjon.

Ti ilyen helyzetben megsértődnétek?

2014. dec. 12. 08:14
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
93%
Nem vagyok anyós, de nekem eszembe sem jutna megsértődni, megharagudni.
2014. dec. 12. 08:17
 2/17 anonim ***** válasza:
88%
Majd kiderül.
2014. dec. 12. 08:18
 3/17 anonim ***** válasza:
95%
Én örülnék neki, hogy egyetlen ajándékommal 3 szerettemnek is adtam valamit. :)
2014. dec. 12. 08:29
 4/17 anonim ***** válasza:
96%

Anyósként mondom:

Csak akkor sértődnék meg, de nagyon, ha az venném észre, hogy az ajándékom

1. kukában landolna

2 a kinti kutya segge alatt lenne

3. begyújtana vele

Azt, hogy az ajándékomat valami hasznosabb dologra fordította (mint ahogy te a pulcsit) azzal semmi bajom nem lenne, sőt örülnék annak, hogy valahogy de hordják..

2014. dec. 12. 08:40
 5/17 anonim ***** válasza:
90%

Nem ismerem anyósodat, de a kérdésed alapján jóvan vagytok, nem a megszokott anyós a menye ellen tipus.

Ha úgy mondod el neki, hogy úgy érzed, így nemcsak neked adott ajándékot ezzel, hanem a babának is, egész biztos nem fog megharagudni.

Én legalábbis anyósként inkább örülnék, hogy nem a szekrényben foglalja a helyet, hanem a kisunokámnak lett belöle hasznos dolog.

2014. dec. 12. 08:41
 6/17 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem nagyon jó ötlet volt! Ostobaság lenne ezen megsértődni. Én örülnék neki, hogy ilyen kreatív a menyem és tovább tudta hasznosítani. :D
2014. dec. 12. 08:41
 7/17 A kérdező kommentje:

Hát, mikor anno együtt laktunk nem voltunk túl jóban. Amikor elköltöztünk csillapodtak a kedélyek, de most már szuperjóban vagyunk, mióta fél évig együtt lakott a saját anyósával. :)

Elpanaszolta, hogy sosem gondolta volna, hogy majdnem ötven évesen kis csitriként kezelik :D

Oké, megnyugodtam. Csak attól féltem, hogy feszkó lesz a két nagyi közt. Így se bírják egymást...

2014. dec. 12. 08:56
 8/17 anonim ***** válasza:
68%
mondhatod neki, hogy "Nézze, Marika, milyen cuki kis pólya lett abból a felsőből, amit adott!" Megmondhatod, hogy nagy pocakkal hordtad és kinyúlt, most nem lenne jó, de mennyi minden lett belőle. Én nem sértődnék meg.
2014. dec. 12. 09:39
 9/17 anonim ***** válasza:
40%
...mivel jonnek az unnepek, egy puloverrel lepnem meg, de boldogan ujsagolnam el, hogy mit keszitettel a regibol pl.
2014. dec. 12. 10:02
 10/17 anonim ***** válasza:
54%
Nem sértődnék meg, így is hasznos maradt az ajándékom. Én is valahogy úgy indítanék, hogy "Nézze csak milyen szép pólya lett abból a pulóverből? Sajnos összement/kinyúlt/kiszakadt, de olyan jó meleg volt, hogy nem volt szívem kidobni.."
2014. dec. 12. 11:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!