Szerintetek megsértődik rajta? Eddig eszembe se jutott!
Drága anyósomtól még terhesen kaptam egy hosszított kötött pulovert.
Nagy szolgálatott tett, mert akkor is jó volt rám, mikor már egy-két pocaknaci se (hatalmas hasam volt).
Szülés után édesanyámmal kitaláltuk, hogy a babának csinálunk belőle egy pólyát. Tekintve hogy több okból sem hordanám: elméletileg háromnegyedes az ujja, de nekem csak könyökig ér, a színe a rózsaszín öt árnyalatában "pompázik", és az egésznek van egy olyan fürdőköpeny beütése.
Nos, elkészülr a pólya, és mondanom se kell, szupercuki lett :) még kis csuklyája is van, az ujjaiból zokni lett, a nagylányomnak pedig lábszármelegítő.
Aztán elmondtam anyukámnak, hogy anyóstól kaptam, erre megszeppent, hogy nehogy anyós megharagudjon.
Ti ilyen helyzetben megsértődnétek?
Anyósként mondom:
Csak akkor sértődnék meg, de nagyon, ha az venném észre, hogy az ajándékom
1. kukában landolna
2 a kinti kutya segge alatt lenne
3. begyújtana vele
Azt, hogy az ajándékomat valami hasznosabb dologra fordította (mint ahogy te a pulcsit) azzal semmi bajom nem lenne, sőt örülnék annak, hogy valahogy de hordják..
Nem ismerem anyósodat, de a kérdésed alapján jóvan vagytok, nem a megszokott anyós a menye ellen tipus.
Ha úgy mondod el neki, hogy úgy érzed, így nemcsak neked adott ajándékot ezzel, hanem a babának is, egész biztos nem fog megharagudni.
Én legalábbis anyósként inkább örülnék, hogy nem a szekrényben foglalja a helyet, hanem a kisunokámnak lett belöle hasznos dolog.
Hát, mikor anno együtt laktunk nem voltunk túl jóban. Amikor elköltöztünk csillapodtak a kedélyek, de most már szuperjóban vagyunk, mióta fél évig együtt lakott a saját anyósával. :)
Elpanaszolta, hogy sosem gondolta volna, hogy majdnem ötven évesen kis csitriként kezelik :D
Oké, megnyugodtam. Csak attól féltem, hogy feszkó lesz a két nagyi közt. Így se bírják egymást...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!