Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Szerintetek jogosan haragszom...

Szerintetek jogosan haragszom ennyire az anyósomra? Ha igen, a párom miért nem érti meg?

Figyelt kérdés

Szinte minden romantikus otthoni programunkat tönkre teszi, és már borzasztóan zavaró, hogy hiába szól neki a vőlegényem, akkor sem változtat. Sokszor az volt a baja, hogy ha kettesben akarunk lenni, akkor mennyünk be a szobába, de ha reggel ki sem jöttünk, csak a párom ment ki, és hozott nekem ágyba reggelit, akkor is amíg behozta a tálcát a párom, anyós megállt az ajtóba, és elkezdett bámulni, meg hosszasan véleményezni látottakat... Meg nem egyszer volt már, hogy úgy gondolta, hogy neki most mondandója van a páromnak, és berontott a szobába kopogás nélkül, bármit is csináltunk..

Hálisetennek nem lakok ott, csak kéthetente 5 napot töltök ott velük, de azt is egyre nehezebb.

Az utolsó csepp az volt, amikor egy újabb ilyen kettesben töltendő programunkat zavara meg, és üvöltözött, meg azt, hogy kettesben akartunk lenni, azt egy felé irányuló merényletként értelmezte.. Kiborult a bili, és mivel engem is elmondott minden sz_rnak, megkérdeztem a páromat, hogy miket mondott még az anyja rólam a hátam mögött. Kiderült, hogy egy pénzéhes k_rvának tart, mert a "kicsi fia" sok pénzt költ benzinre, hogy találkozni tudjunk (20km-re lakok tőlük), meg mert vett néhányszor nekem ruhákat, meg apróságokat.. Ezt egyszer burkoltan is közölte velem, amikor közölte, hogy nekem is kell segítenem a fiának spórolni, kezdve azzal, hogy ne követelőzzek, és szorítsam vissza az igényeimet...

Kicsit kiborultam, és elsírtam magam. Ez a cirkusz után 10 perccel pedig ismét berontott az anyja a szobába vidáman, mintha mi sem történt volna, és mi voltunk a világ utolsó szemetei, mert ki lett küldve. Aztán az is kiderült, hogy amit én készítettem saját kezűleg dobozkát a páromnak, csak úgy fogta, és elvitte, hogy neki az jó lesz lábtartónak. És rá volt írva a dobozra, hogy miért, kitől, kinek, mire... Úgyhogy ez szerintem teljesen nyilvánvalóan azt mutatja, hogy egy senkinek néz..

Én jelenleg nem vagyok hajlandó találkozni az anyjával, ami azt is jelenti, hogy nem akarok hozzájuk menni arra az 5 napra sem. Viszont ennek nem örül a párom. Miért nem egyértelmű neki, hogy miért nem akarok oda menni, amikor ő is ott volt, és látott, hallott mindent? Ráadásul csomó mindent nem is mondott el nekem, akkor amikor történt..

Miez most? És mivel adtam ekkora okot az utálatomra?

2014. dec. 4. 17:11
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
85%
Legyetek nálatok és főzzél TE!
2014. dec. 4. 17:32
 12/25 anonim ***** válasza:
93%

Màr bocsi kerdezo irod hogy a baratod nem szeret nalatok lenni mert nem tul hazias nem foz, a volegenyednek nem is anyosnak kell ele tenni 1 tanyer etelt, hanem neked!!

Irod hogy anyosnal van amikor te fozol??

hogy higyem el, amikor otthol nem fozol!!

Meg lehet anyosnak van igaza, pl 5 napbol, 5 napot a szobaba vagy mint egy turista aki pihen es csak evesre megyen ki az asztalhoz ulni!

nekem itt valami nem kerek, valamelyk mondatod tuti hazugsag,....... hisz te magad irtal 2 mondatot ami ellent mond egymasnak!

2014. dec. 4. 17:35
 13/25 anonim ***** válasza:
86%

Az lehet a gond, hogy anyóssal szinte semmi időt nem tölt nélküled. Lehet, hogy 1-2 napot igényelne, legalábbis a leírásodból úgy tűnik. Nem váltak még le egymásról, ehhez is idő kell.

Legyetek nálatok, főzzél te, előbb-utóbb úgy is bele kell jönnöd, vagy főzzetek együtt.

2014. dec. 4. 17:36
 14/25 A kérdező kommentje:

Én azt írtam, hogy az anyukám nem főz. Én szakácsnak tanulok felnőttképzésen, ugyhogy tudok főzni, és szoktam is itthon, csak idő amíg mi elmegyünk bevásárolni, aztán még meg is főzök. Főleg, hogy 4ig vagyok iskolában, ha meg gyakorlaton vagyok, akkor meg este 7 felé érek haza, és ha akkor állok neki.. Főleg, hogy szoktam morogni kicsit én is, hogy egész nap nem eszek semmit, éhesen hazaérek, anyukámnak semmi dolga nem volt egész nap, de egy levest sem tett fel főni.

Úgyhogy nem értem mi a hihetetlen, hogy náluk is szoktam főzni.

2014. dec. 4. 17:39
 15/25 anonim ***** válasza:
100%

Eszembe jutott az az időszak, amikor a fiam a párjával egy hétből 5 napot nálunk lakott. Egész nap a fiam szobájában voltak, felvitték az általam főzött kaját, megették és a fiam lehozta a mosatlant. A bevásárlástól kezdve a főzésig, mosogatásig mindent én csináltam, persze hogy betelt a pohár.

Nem vagyok sárkány, de azért hülye sem.

Nálatok nem ez lehet a gond?

2014. dec. 4. 17:40
 16/25 A kérdező kommentje:
Én szoktam mosogatni, takarítani, és főzni is náluk. Mosogatni meg takarítani senki nem segít neki a családjából. Én segítettem neki csak, eddig. Ezután oda sem fogok menni..
2014. dec. 4. 17:43
 17/25 anonim ***** válasza:
56%

Hasonló helyzetben én elmosogattam mindig anyóséknál, meg időnként fel is porszívóztam, kitakarítottam a konyhát, ilyesmi, ezzel a kedvében jártam.

Persze az én anyósom eleve jobb természetű volt, például sosem nyitott be kérdés nélkül.

2014. dec. 4. 17:48
 18/25 anonim ***** válasza:
53%

En volt anyosomeknak bevasaroltam, penzt adtam (nem laktam ott, csak segiteni akartam) megis a tepedt ex..... kellett.

Mindegy....

Kerdezo nekem is gyanus a sztori!

2014. dec. 4. 18:09
 19/25 anonim ***** válasza:
89%

Ahelyett,hogy az anyósodat(aki még nem az) akarod megnevelni,neveld meg az anyudat, hogy egy kicsit legyen háziasabb és akkor neked is lesz vacsora.

Ha a párod külföldön dolgozik,azért az anyósnak való is szeretne beszélgetni 4szemközt a fiával(gondolom én).

2014. dec. 4. 18:09
 20/25 anonim ***** válasza:
88%
Munka után is bevásárol, főz az ember ha hazaér. Ha 5 napot van itthon a párod, akkor osszátok el, mikor hol legyen. Neked nem kell menni hozzájuk, ha ennyire nem szeretnek. Ha meg nem érti a párod miért nem mész, akkor küldd a fenébe, keress olyan embert magad mellé, aki nem hagyja, hogy megalázzon, leqrvázzon a családja.
2014. dec. 4. 18:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!