A párom névnapi ebédjén olyan témákról volt szó, hogy alig tudtam megszólalni, utána meg a család meg kibeszélt ez miatt, sőt nekem is beszóltak! Most ezt miért kaptam?
Többségben férfiak voltak és autókról, szerelésről, mezőgazdaságról, régi ismerősökről volt szó, pont azok a témák amikhez nem tudok mit hozzászólni. De végig érdeklődve hallgattam őket. Ez volt a harmadik találkozásom a családdal, első kettő jól ment, nőkkel is szépen elbeszélgettem meg a férfiak felé is nyitottam. Most meg olyanokat szóltak be, hogy nem kell félni h én a szavukba vágok, meg hasonlókat... Utána pedig visszahallottam, hogy kitárgyaltak mennyire csendben vagyok, meg se tudok szólalni, milyen lehetek a munkahelyemen, mert a szakmámban sokat kell kommunikálni.
Miért ítélnek el egy alkalom miatt, amikor meg kétszer már bizonyítottam ? Rosszul esik a dolog :(
Hasonló cipőben járok, mint te.
Engem már nem érdekel. Még csak nem is tegezhetem őket. Ez van.
De nem izgat a dolog. Azt a heti 1 találkozót kibirom.
Tudom,hogy hülye vagyok... de nem szeretek gyűlölködni,azt meghagyom anyóséknak..
természetesem,ha ezeknél durvább dolgokat csinálnak,esetleg a születendő kislányommal,nyomban lépni fogok..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!