Szerintetek ki nyer?
Az anyósom ellen kértem távol tartási végzést mert örökösen zaklatott és meg is fenyegetett engem.
Ezt a végzést meg kaptam. Bosszúból az anyósom feljelentett rágalmazásért de ez komolyan bosszúból tette ilyenkor most mi van hogyan álljak ki magamért hogy bosszú éhes és vannak rendőrségi régi pappírok hogy tényleg zaklatott stb de a fenyegetésről neki se nekem sincs bizonyítékom ilyenkor mi van?
Be kell bizonyítania különben nem tehet semmit. Tudod: az ártatlanság vélelme....nincs bizonyíték, nincs per. Ennyi.
Gondolom neked is bizonyítanod kellett, hogy annak idején zaklatott nem bemondásra ítélt a javadra a bíróság.
Ne parázz más dolog a nagyszájú fenyegetőzés /mindenki ért hozzá/ és más a jogrendszer működése!
Nincs mert az anyósom még abba is bele szólt és megfenyegetett hogyha én gyereket merek szülni a fiától akkor kirugdossa belőlem és ugyse fogadná el az én gyerekemet!
A férjem meg nem tud választani az anyja és köztem a férjem egyszem gyerek és az anyja nem hagyja hogy éljük az életünket folyton átjárkál zaklat bele szól mindenbe és ellenem uszítja a férjemet és alkoholal itatja állandóan hogy ne sexeljen velem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!