Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Van itt olyan aki rendszeresen...

Van itt olyan aki rendszeresen nyer sportfogadással?

Figyelt kérdés
Nagy álmom, hogy jó sportfogadó legyek, 17 éves vagyok ezért csak tippmixezni tudok, de nyáron már lehetőségem lesz a neten is fogadni. Minden bizonnyal bennem van a hiba, mivel kb 2 éve fogadok de biztos, hogy mínuszban vagyok. Aki rendszeresen nyer, az elmondaná, hogy ő mi alapján válogatja ki a meccseket, netán csak egy bizonyos sportágra koncentrál, napi rendszerességgel nézi a sportközvetítéseket?
2014. jan. 18. 17:56
 1/8 anonim ***** válasza:
Hiába vagy képben egy sporttal kapcsolatban a bunda sajnos mindent felülír manapság. Az én tippem hogy kevésbé híres sportágakba vesd bele magad, ott talán kevesebb a bunda és kiszámíthatóbb a végeredmény.
2014. jan. 18. 18:12
 2/8 MrPifta ***** válasza:
ha meg lehetne ebből élni, már mindenki gazdag lenne
2014. jan. 18. 18:56
 3/8 A kérdező kommentje:
Egy szóval sem említettem, hogy ebből akarok élni, egyszerűen jó érzés lenne ha nyernék.
2014. jan. 18. 19:31
 4/8 MrPifta ***** válasza:
próbálkoztam vele, de folyamatosan csökkent a pénzem. Amikor nyertem, akkor bejött egy kicsi, de néha egy Barcelona-Tiszapalkonya meccsen is bejött a 2-es, és akkor sokat buktam.
2014. jan. 18. 19:40
 5/8 anonim ***** válasza:
A Tippmixet nem szabad alapul venni az egy nagy lutri. Annyit tanácsolnék neked hogy ne sajnáld rá a zsebpénzedet ha úgy érzed értesz hozzá. 10000 alatt nem is érdemes belevágni.
2014. jan. 18. 19:51
 6/8 anonim ***** válasza:
Nincs, ha ez lehetséges lenne, akkor már rég becsődöltek volna a fogadóirodák.
2014. jan. 18. 20:05
 7/8 anonim ***** válasza:
tippmix: nagy téttel, kis szorzós meccseket fogadok
2014. jan. 19. 11:33
 8/8 anonim ***** válasza:

ahogy az utolsó írta, nagy tét, biztos meccs. már amennyire ,,biztos'' ugyebár...

az ősszel beten 5000 tőkével elkezdtem fogadni, 1,5 hónapig kitartott, gyarapodott, csökkent, gyarapodott, csökkent, a végén már nyertem huszonezreket, buktam is ugyanekkorákat, a vége persze egy jó kis nulla lett. ázsiai hendikkel csináltam egyébként.

viszont annak tényleg semmi értelme hogy párszázas tétekkel megraksz fél tucat meccset. mire egy szeló bejönne már rég mínuszban vagy

2014. jan. 19. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!