Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mit írjak, mondjak miért nem...

Mit írjak, mondjak miért nem vettem fel a telot? Anyós most hívott kétszer, egyszer kinyomtam. Mit lehet csinálni, amitől nem tud telefonálni az ember?

Figyelt kérdés

gyors írni akarok neki valamit, most nem tudok beszélni, később hívom.

de ugyan miért ne tudnák most beszélni..?

(nem dolgozom, gyeden vagyok, és du fél 5 múlt)

2014. nov. 7. 16:37
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
34%
Mondjuk ha te is őszinteséget vársz tőle akkor az igaza ha nem akkor hazudj neki te is.
2014. nov. 7. 17:58
 22/24 anonim ***** válasza:
100%
Hát én nem igazán értem, miért nem lehet neki megmondani az igazat? Miért nem mered neki elmondani? Épp aludtatok és úgy keltél, hogy kómás voltál, azért nyomtad le. pont. Nem kell ezt túlspilázni, hogy még kérdést is kiírsz róla. Legyél önálló.
2014. nov. 7. 18:23
 23/24 anonim ***** válasza:
36%

"de nem illik ok nélkül kinyomni"

Ok nélkül? AZ is elég ok, ha éppen senkivel nincs kedved beszélni. Nem vagy köteles haptákban állni a fél világnak.

"Mit lehet csinálni, amitől nem tud telefonálni az ember?"

Csak pár példa:

- WC-én ül

- beletemetkezett munkába, játékba

- mással beszél másik telón

- TV-t néz

- zajos helyen van

- éppen eszik

- munkamegbeszélésen van

- szexuális tevékenységet folytat

- ügyet intéz hivatalban

- csak úgy, nincs kedve

Nem fogom naponta X-szer némára rakni a telefont, mert éppen 5-10 percig nem fogom felvenni.

Mondjuk én lenémítani szoktam az adott hívást, de sokszor mellényúlok és kinyomom.

Utána, ha alkalmas a beszélgetés visszahívom, vagy ő hív vissza. NEM kell mentegetőzni, csak simán közölni, hogy az adott időpont nem volt neked megfelelő a beszélgetéshez.

2014. nov. 7. 19:28
 24/24 rézevőfiamór ***** válasza:
57%
Azért Anyuka, mert éppen basztunk a fiával!
2014. dec. 25. 01:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!