Csak nálam veri ki a biztosítékot az amit anyós csinál?
Ebédelt a család, felajánlottam hogy mosogatok, vissza utasította.
El szívott egy szál cigit majd úgy dobta ki a kukába hogy bele mártotta a forró mosogató vízbe, aztán mikor kidobta elkezdett mosogatni abban a vízben.
Nem keresem kákán a csomót, de ki tudja hogy hányszor ebédelt a család abból a tányérból amibe előzőleg a cigit is kinyomta és úgy mosta fel. Szerintem gusztustalan.
Nálam már az kiveri a biztosítékot, hogy sokan folyóvíznél mosogatnak, bár ők tudják, hogy mennyi vizet akarnak elpocsékolni.
Az, hogy pont oda mártja bele a cigijét, ahol a mosogatóvíz van, nálam kiveri a biztosítékot, nem ennél,valamint nem innék nagyon szívesen onnan semmit sem.
Hogy miért? Majd pont figyelni fog, hogy csak a cigaretta forró vége érjen csak a vízhez? Na persze. Majd pont ki fogja centizni. Nem tudom, hogy ki mennyire ismeri,hogy mi van egy cigerettába, aki nem tudja, olvasson utána.
Az anyós bárhol el tudná oltani, ha minden áron vízzel szeretné megoldani, hogy ne gyulladjon fel semmi sem az elszívás után, akár a fürdőszobába is folyóvíz alá tarthatta volna. Rögtön másabb.
De! A filmekbe nem egyszer szokták mutatni , hogy az egyik szereplő a másiknak a boros poharába meríti a cigerettát, egyfajta megalázás gyanánt. A szereplő utána nem issza meg a bort.
Lehet a kérdezőt hülyének nézni, lehet, hogy nem, de ez nálam már az igénytelenséggel vetekszik, és igen is gusztustalan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!