Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Normális, hogy irritál, ha...

Normális, hogy irritál, ha anyósom este 11 után telefonálgat ide?

Figyelt kérdés
Ha kikapcsoljuk, lenémítjuk vagy nem vesszük fel, megy a hőbörgés. Azzal érvel, hogy a fia ilyenkor még úgyis ébren van - ami igaz is, de akkor se telefonálunk éjjel, nem? Minden este gyomoridegem van, hogy vajon megcsörren-e a telefon...
2014. okt. 26. 01:11
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
60%

Kapcsold ki!

Majd hőbörög nappal.

:)

A fiú majd megmondja neki: Mama, egy másik nőt választottam helyetted. Vele töltöm az estéimet. Leginkább azért, mert vele szerelmeskedhetem, veled meg nem. És bizony sokkal, sokkal fontosabb, hogy szerelmeskedjem egy nővel, mint hogy veled beszélgessek. Ez van, dolgozd fel!

2014. okt. 26. 08:03
 12/16 anonim ***** válasza:
61%

Nem... És leginkább az a nem normális, hogy amik jelzed neki, hgy ne ilyen ksőn, még érvel..

E nem egy olyan dolog, amikro érvelni kell.

A férjednek kell egybként ezt gy lerendeznie vele, hiszen vele érvel..

Nalunk nincs ilyen ond, pont az ellentéte, anysom mar kikapcsolja a telefonját fél 8kor, hgy aki hívni akarta, az eddig megtehette... Annyi ezzel a gond, hogy mi kb 7 kor érünk haza munkából, tehát ha ő hív, akkro munkaidőben teszi, ha mi, akkor 8-9körül tennénk, de nemtudjuk, így amikro hazaesünk és valamiért együtt akarjuk felhívni, akor azt azonnal, kb kabátban kell, hogy elcsípjük.

Őt akkor sem lehet elérni, ha fontos történne..

Én lenémítanám, vagy minimum em venném fel, estére letiltanam, akkro ki se csöng..

Höbörögni meg hagy tegye..ne hagyd hgy tvább fajuljon..

2014. okt. 26. 08:53
 13/16 anonim ***** válasza:
66%
Mármnt igen normális, hogy irritál, és nem nem, normális, amit anyósod csinál
2014. okt. 26. 08:54
 14/16 anonim ***** válasza:
16%

Szerintem ezt családja válogatja. Én is fent szoktam lenni (vagyis voltam míg nem melóztam) hajnal 1-2-ig, és olyankor simán rátelefonáltunk ismerősre ha valamit beszélni akartunk. Anyámékkal is 10-kor beszéltem mindig, mert akkor mentem el boltba, nem kell sorban állni, és az alatt a 10 perc alatt mindent lerendezünk.

Így nézve, első kérdés az, hogy ti mit csináltok ilyen későn? Mert ha ébren vagytok, meg nem órákat beszélnek, akkor miért ne beszélhetnének? De ha ez zavar titeket, akkor beszéljétek meg az anyóssal, hogy majd hívjátok ekkor, akkor, vagy telefonáljon 8-kor, és utána lehalkítani.

Ha meg balhézik, el kell küldeni, ha telefonba balhézik, le kell tenni és kész.

2014. okt. 26. 10:18
 15/16 anonim ***** válasza:
51%

Csak a hülyék és a bunkók telefonálnak ilyenkor. Én is ébren vagyok, sokszor kettőig, háromig, időnként négyig is, de a saját anyám se hívjon. Egyszer hívott fél tizenegykor, nem tudom már mit akart, de valami hülyeséget, meg is kérdeztem emelt hangon, hogy EZÉRT hívtál ILYENKOR? Azt hittem valakinek valami baja van! Elszégyellte magát rögtön, azóta nem hív sose, max. skypeon ír valamit, és ha fent vagyok és ráérek akkor válaszolok rá vagy szólok, hogy hívhat.

Függetlenül attól, hogy fent vagytok-e vagy sem, az este az a családé, a páré, és nem hiányzik bele senki se személyesen, se telefonon. Ha épp nem is alszunk, akkor egymással vagyunk elfoglalva vagy így vagy úgy. Engem is bosszant, ha ilyenkor telefonálnak.

2014. okt. 27. 14:26
 16/16 anonim válasza:
48%

te meg éjfél után hivd fel mond

hogy ha ő b. asstat téged, te is fel fogod hivni mindennap

huzd ki a telefont

ha meg a fiát hivja némitsd le vagy tiltsd le a telorol

férjef nem unja még?

beszéld meg vele is

2014. nov. 7. 11:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!