Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » A párom édesanyjának az...

A párom édesanyjának az élettársa tapogat és simogat engem, mikor senki se látja! Tegnapelött is meglátogatott engem, de mondta hogy ne mondjam el senkinek, hogy nálam járt! Mit tegyek? Félek hogy nem hisznek nekem! És a végén én leszek a rossz

Figyelt kérdés

2014. okt. 24. 14:02
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Hú, már a kérdésed olvasásától kiakadtam. Mennyi aberrált vén kecske van!

Ne engedd be.

Ha nem tudod elkerülni, hogy kettesben maradj vele, akkor az első bepróbálkozásra akkora pofont húzz le neki, hogy még egy hét múlva is csengjen a füle! És mehet az üvöltés, ahogy a torkodon kifér, hogy te beteg perverz állat, takarodj a közelemből... ami épp jön. Az se baj, ha mások is hallják.

Bekapcsolt diktafont, kamerát esetleg rejthetsz el a szobában vagy a zsebedben, aztán fenyegesd meg, hogy feljelented zaklatásért, ha nem húzza be a viszkető farkát.

És a pároddal beszélj erről, mert ennek csúnya vége is lehet. Hátha ő négyszemközt jobban el tudja rendezni a vén kujonnal, nem kell neked kenyértörésre vinni a dolgot.

Ha meg a párod se hisz neked, akkor menekülj.

2014. okt. 25. 09:56
 12/15 anonim ***** válasza:
Még idejekorán jelezd a párodnak, mert a végén úgy jársz, hogy Te leszel a "csábító", ha véletlen kiderülne. És valóban, ahogy matatni kezd rajtad, jó hangosan szólj rá.
2014. okt. 25. 17:47
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Hát ez vagy kamu, vagy te totál életképtelen vagy, és meg is érdemled, hogy taperoljon.

- elsőnél én úgy vágtam volna orrba, hogy csak les

- párommal elbeszélgetnék, hogy állítsa le a m.fatert

- és kapásból be sem engedném

2014. okt. 26. 07:37
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
A férjemnek is van egy ilyen rokona. Pontosabban a nagynénjének az élettársa. Hát én nem vagyok ilyen kis szende, mint te, úgyhogy jó hangosan megmondtam neki, hogy va, aki engem tapogasson, nem egy ilyen vén sz@rra vagyok rászorulva! Aztán szóltam a férjemnek is, aki elrendezte a dolgot.
2014. okt. 26. 14:39
 15/15 anonim ***** válasza:

Nos, az előző válaszoló férje vagyok.

Amit leírtál, nekem maga lenne a rettenet: "Tegnapelött is meglátogatott engem, de mondta hogy ne mondjam el senkinek, hogy nálam járt! Mit tegyek? Félek hogy nem hisznek nekem! És a végén én leszek a rossz."

Ha a feleségem, aki egyébként remekül megvédi magát, mint leírta, nem mondta volna el nekem, nem lenne értelme a bizalmi kapcsolatunknak. Kinek hinne, ha nem neked? Egyébként a mi kedves félrokon élettársunk szűk 8 éve nem járt nálunk... Vajon miért? Csak annyit mondtam, hogy nem szeretném, ha egy házban tartózkodna a családom bármely nőtagjával. Még édesanyámat sem látogatja azóta, csak a nagynéném, egyedül. Ő maga talál ürügyet, miért is nem jön sosem, pedig előtte egyfolytában ott lebzselt.

2014. okt. 26. 22:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!