Ebben a helyzetben ti mikor közölnétek anyósotokkal, hogy babát vártok?
Anyósom utál engem. Nagyon csúnyán összevesztünk, néhány hónapja, amikor minősíthetetlenül beszélt, ordítozott velem, csak azért, mert szerinte nem vagyok a fiához való. Azóta nem beszéltünk vele sem én, sem a férjem.
Időközben kiderült, hogy kisbabát várok, most vagyok 8 hetes. Nem tudom, mikor mondjam el anyósomnak, ugyanis pontosan tudom, hogy jönne az álszent dumájával, hogy ő mennyire imád engem és ne haragudjak, amiért hülyeségeket mondott a múltkor, már nagyon megbánta, stb. De ezt persze csak a gyerek miatt mondaná, mivel egész eddig eszébe sem jutott bocsánatot kérni tőlem, sőt az egész rokonságot telekürtölte azzal, hogy én mekkora szemét vagyok.
És nem nagyon szeretném ennek a tortúrának kitenni magam, meg idegeskedni anyós kétszínűsége miatt, viszont előbb-utóbb mégis muszáj közölni vele, hogy gyerekünk lesz.
Ti mit tennétek, hogyan csinálnátok?
Nalunk is az van mint a 8- as valaszolonal.1,5 hetem van a szulesig.1x voltunk nala a terhesseg alatt
Nem nagyon hatotta meg hogy unokaja lesz.ram sem volt tekintettel mig ott voltunk.Egyszer sem telefonalt.ha megszuletik a babo meg tobb balhera szamitok.
A kerdesedre valaszolva hiaba nem beszeltek vele,azert mondjatok el neki.De varjatok a 12-ik hetig.mi is csak ezutan kozoltuk vele. :)
Megvaltozni sose fog.Egyikse :)
Ja hát igen...Mi mindent rosszul csinálunk. Ök a "tökéletesek" csak mi felejtettük el :DD
A férjem...hála isten ha anyós olyat mondd vagy tesz amivel engem bánt,azonnal helyreteszi,nem habozik.
:)
Ja és mi amúgy telefonon közöltük vele.
Reakció rá: "Komolyan?Nem mondod...majd elhiszem ha az orvos mondja".Ekkor már elmúltam 12 hetes :)
38 hetes vagyok és a mai napig nem hagyta el egy "gratulálok,jajj de örülök" a száját :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!